Az amniószkópia most már mindig ennyire fog fájni?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok ma csináltak először, de majd a falat kapartam!2 naponta kell mennem!:-(A baba keringése nem tökéletes meg picurka is néha nem jó az Nst azért kell ilyen hamar.A doki azt mondta azért fájt ennyire mert a méhszáj még nagyon éretlen!Ti is így voltatok ezzel?Vagy jobb lett később.Ha a kiírt időpontban szülök még mennem kell vagy 5 *, de ez a vizsgálat borzasztó!!!!Mikor hazaértem meg nagyon görcsöltem meg szúródott a hasam!2012. júl. 20. 13:28
1/1 anonim válasza:
Ha nyitva van a méhszáj, akkor nem fáj. Legalábbis nekem nem fájt. Viszont nem értem, hogy ha a baba keringése nem tökéletes és néha nem jó az NST, akkor miért várnak a szüléssel? Engem nem tökéletes keringéssel és egy rosszabb NST-vel azonnal megcsászároztak. Előtte meg már bent feküdtem a keringés miatt két hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!