Másnak is szokott így fájni?
Figyelt kérdés
Sziasztok kismamák és anyukák! Az első babámat várom, 9+1 hetes kismami vagyok. Szeretném megtudni, hogy normális-e, amit érzek. Amikor hanyatt fekszem - és csakis akkor - és tüsszentek, akkor valami iszonyúan belenyilall az alhasamba, de rögtön el is múlik. A legtöbb esetben ki tudom védeni úgy, hogy amikor érzem, hogy hapcizni fogok, gyorsan az oldalamra gördülök vagy felülök, de van, hogy nincs erre időm. Mással is megtörtént? Köszönöm a válaszokat, boldog és kiegyensúlyozott várandósságot mindenkinek!2012. máj. 23. 13:44
1/18 anonim válasza:
Igen, nálam is előfordul!
33 hkm
2/18 anonim válasza:
Velem is szokott ilyen lenni,szerintem nem kell emiatt aggódni!
14 hkm
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, megnyugtattál. :) 33 hét? Az nagyon szép, kívánok neked majd gyors és problémamentes szülést! :)
2012. máj. 23. 13:47
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! :)
2012. máj. 23. 13:48
5/18 anonim válasza:
Teljesen természetes. Nálam is előfordul, amikor érzem az ingert gyorsan összekuporodok. :)
Boldog babavárást kívánok!
16+4 hkm
6/18 A kérdező kommentje:
A miértet nem tudja véletlenül valaki?
2012. máj. 23. 14:25
7/18 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból kérdezem, nem vagyok az a tipikus "paramami", habár volt már egy rossz tapasztalatom, így vannak dolgok, amik miatt aggódom, de ez nem tartozik azok közé. :)
2012. máj. 23. 14:26
8/18 anonim válasza:
Pár hete énis feltettem ugyan ezt a kérdést:-)....Nekem ez még eofordult ha hirtele rosszul mozdultam, aztan aztmondta a doktorno h ez teljesen normális:-)
19Hkm
9/18 anonim válasza:
ha trusszentessz mindig ossze kell gornyedni kicsit. nalam is volt parszor hogy ugy belenyilallt hogy csak na. amiota begornyedek nincs ilyen gond.
10/18 A kérdező kommentje:
Oké, akkor mostantól így cselekszem. Összegörnyedni valószínűleg rövidebb idő alatt is képes leszek, mint ide-oda forogni. :)
2012. máj. 23. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!