Elég, ha már a 37. héttől csak heti 3-szor szedem a terhesvitamint? Ki hogy volt ezzel? 38hkm
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 18:26
1/7 anonim válasza:
Elég. Én már a 36- tól úgy szedtem. Lényegében megkapott már mindent a baba ,ami kellett neki, ygakorlatilag csak zsírréteget növeszt a 8. hónap után. A kismamának jó még egy kis "pluszvitamin" a szüléshez .
2/7 anonim válasza:
Én a 30. hétben vagyok,és mostantól csak 2 naponta szedem(a dokinőm is ezt javasolta).Nem a hízás miatt!2gyerekes+30hkm
4/7 anonim válasza:
Én a 30. héttől csak Omega3-at szedtem, vitamint nem.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül is a vitaminomban van omega3 is.
2012. júl. 19. 23:05
6/7 anonim válasza:
Szia! Én a huszadik héttől másnaponta szedem, a dokim azt mondta, harmincadik héttől elég háromnaponta, aztán majd meglátjuk. Én Gravidát szedek, szóval szerintem az sem mindegy, hogy melyiket szeded. Doki mit mondodtt?
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a doki, hogy már elég más naponta szednem, amúgy LadeeVitet szedek, de már így is sokat híztam, a baba meg már szerintem eléggé ki van fejlődve, úgyhogy heti 3-szor szedem.
2012. júl. 20. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!