Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi keményedés számít...

Mennyi keményedés számít normálisnak egy nap?

Figyelt kérdés
30 héten járok,és keményedik a hasam.A dokinak mondtam és a vizsgálatok alapján minden normális sőt?de valami miatt még is keményedik.Mondjuk pisilés után vagy ha fekszem,és leszállok az ágyrol,vagy ha lépcsőzök.A doki azt mondta,hogy idegi alapon van ez,pedig én nem érzem magam idegesnek.Tényleg van ilyen?Köszi a válaszokat.
2012. júl. 19. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt mondjak napi 10-15 kemenyedes normalis. De nem szedsz magneziumot?
2012. júl. 19. 16:54
 2/3 A kérdező kommentje:
De igen.Méghozzá magnézium szulfátot szuriban ami iszonyú kemény csípős,de a cél érdekében mindent:)Még nem számoltam,de most már neki indulok és számolni fogom.Csak attól tartok,hogy akkor meg ha rástresszelek akkor az lesz a baj.
2012. júl. 19. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a méhszájra nincs hatással (nem nyílik, nem rövidül), akkor mindegy, mennyit keményedsz, egyéni dolog. Ha hatással van rá, akkor pedig kell a magnéziumon kívül más gyógyszer is (panangint vagy cordaflexet szoktak pl felírni, esetleg seduxent).
2012. júl. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!