Igaz hogy a Gravidától vesebeteg lehet a babám?
Agybajt kapok ezektől a feltételezésektől!
Kedves Első, Neked ennyire erővel meg óriásbébid lesz, mert ugye azt is mondják. (nem bántásnak szántam, ne érts félre kérlek!!!!!)
Szerintem nem érdemes ezekkel foglalkozni.
Én teherbeesésem előtt el kezdtem szedni az Elevitet, majd pár hónapja áttértem a Gravidára.
Én is Gravidát szedek de csak a 14. héttől (addig nem volt terhesvitaminom sajna, csak az első hónapban) és a dokim kb 6 hét múlva azt mondta, hogy jó, akkor mostantól csak kétnaponta elég ha szedem. Gondolom majd mondja, hogy mikor kell vele tejesen leállni.
Én nem hallottam, hogy vesebeteg lenne tőle a baba (vitaminokból van...), de azt igen, hogy óriásbébi lehet belőle. Egy ismerősömnek azt mondta a dokija, hogy szedje végig, még szoptatás közben is, ő most 24 hetes, nem panaszkodik, pöttöm is jól van, szóval nem tudom, mi lehet az igazság.
Ha aggódsz, kérdezz rá a saját dokidnál.
Szép babavárást!
21+5 h km
Egyébként én is Gravidát szedek amióta kiderült hogy babát várok )(5 hetes óta) most vagyok 22 hetes.
Ma hallottam. Én sem tartom épeszű döntésnek. Csak kiváncsi voltam más véleményére is.
Nekem sem kell már naponta szedne m2-3 naponta szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!