Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz hogy a Gravidától vesebet...

Igaz hogy a Gravidától vesebeteg lehet a babám?

Figyelt kérdés
Ma hallottam egy nőgyógyásztól hogy ne szedjük azt a terhesvitamint mert vese baja lehet tőle a babának. Én már 5 hónapja szedem. Szerintetek???

2012. júl. 18. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom nem helyezték volna forgalomba hogyha tényleg ezt feltételezik. De mondjuk az orvos mért mondana ilyet ha nem lenne igaz? Amúgy nem hallottam még erről. Még jó hogy Elevitet szedek.
2012. júl. 18. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Hülyeség!
2012. júl. 18. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Agybajt kapok ezektől a feltételezésektől!

Kedves Első, Neked ennyire erővel meg óriásbébid lesz, mert ugye azt is mondják. (nem bántásnak szántam, ne érts félre kérlek!!!!!)

Szerintem nem érdemes ezekkel foglalkozni.

Én teherbeesésem előtt el kezdtem szedni az Elevitet, majd pár hónapja áttértem a Gravidára.

2012. júl. 18. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is Gravidát szedek de csak a 14. héttől (addig nem volt terhesvitaminom sajna, csak az első hónapban) és a dokim kb 6 hét múlva azt mondta, hogy jó, akkor mostantól csak kétnaponta elég ha szedem. Gondolom majd mondja, hogy mikor kell vele tejesen leállni.

Én nem hallottam, hogy vesebeteg lenne tőle a baba (vitaminokból van...), de azt igen, hogy óriásbébi lehet belőle. Egy ismerősömnek azt mondta a dokija, hogy szedje végig, még szoptatás közben is, ő most 24 hetes, nem panaszkodik, pöttöm is jól van, szóval nem tudom, mi lehet az igazság.

Ha aggódsz, kérdezz rá a saját dokidnál.

Szép babavárást!

21+5 h km

2012. júl. 18. 19:44
 5/6 A kérdező kommentje:

Egyébként én is Gravidát szedek amióta kiderült hogy babát várok )(5 hetes óta) most vagyok 22 hetes.

Ma hallottam. Én sem tartom épeszű döntésnek. Csak kiváncsi voltam más véleményére is.

Nekem sem kell már naponta szedne m2-3 naponta szedem.

2012. júl. 18. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem az orvos kimondottan azt mondta,hogy vahy gravidat vagy pharmatont szedjek,mert az elevitet nem ajánlja.Én az utobbiról hallottam sok rosszat....óriás baba,mamának szívbetegség stb.
2012. júl. 19. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!