Normalis hogy ezert akarok minel elobb szulni? Szerintetek onzo vagyok?
Figyelt kérdés
Mindennapos rettegesben vagyok,hogy jol van-e a babank odabent. Alapbol is keveset mocorog mar... Szinte nem is alszok ejszakankent,mert gondolkozok. Leirni is faj,de attol felek h ratekeredik a koldokzsinor. Manoka mar befordult ,de gondolom ugyanakkora az eselye. Ezert mindennap megbeszelem vele h nagyon siessen hozzank ki. Egyaltalan nem szeretnem min. a 40.hetig kihordani,mert az meg 3 het es barmi lehet vele. Jobb lenne meg neki bent? Idekint tudok ra figyelni es vegre megnyugodhatnek. Penteken leszek 37 hetes. Jov.heten mar babazni szeretnek. Pentek utan mindenfele szulesbeinditoval szeretnek probalkozni. (bar tudom h akkor jon amikor o szeretne). Szerintetek bezakkantam teljesen vagy ez vmien szinten normalis reakcio?2012. júl. 18. 17:20
11/14 anonim válasza:
A kicsinek tök jó benn,majd kijön ha akar.Simán lehet lusta napja is,nem kell mindig aggódni,mert csak szülés utáni depresszió lesz a vége.Én se érzem egész nap a kicsit 29hetesen.De minden nap érzem,hogy tolja ki magát valahol.Rugást már nem feltétlen érzek.Én is mindig mondom,hogy elég ha 3kilo lesz,mert a 29.hét első napján már majdnem másfél kg lett,de nem érdekel ha 4-5kg lesz se,mert ő tudja mikor jött el neki az idő a születésre.Ritka eset hogy baj legyen a vége felé már,de ha rágörcsöl az ember,akkor a baba szerintem már csak azért se fog mozogni.
12/14 anonim válasza:
Kedves kérdező!Én is pont így vagyok mint te.Csak én most még 28 hetes vagyok.De folyton arra gondolok hogy de jó lenne a 37-38. héten szülni!!!Nem tudom mért van ez,de nálam is van!Lehet hogy hülyén gondolkodunk,de ez van...Na annyit hozzá teszek hogy nekem a dokim is mondta hogy valószínű előbb fog jönni 1-2 héttel!Mert nagyobb a koránál.Hát majd meglátjuk! Üdv!
13/14 anonim válasza:
Szia! Én a 32. hétben vagyok, s egyáltalán nem foglalkozom azzal, hogy mikor fog születni. Már 3 dátumom is van 2 hét eltéréssel. Most voltam UH-n, s minden rendben van.Én úgy vagyok vele, lesz ami lesz. Kint is és bent is ugyanaz neki.Talán, hogy bent van jobb neki, mert így biztos, hogy velem van mindig. Mi 3 hete költöztünk, s még sok minden nincs a helyén,aztán közben meghalt a mamám, 1hét szinte csak az ügyintézés. Szóval nem is nagyon van, volt időm agyalni.Még biztos kell 1 hó mire odajutok, hogy csak ezzel tudjak foglalkozni. Dokim még nincs, mert akihez jártam, az már nm vállal szülést. Szóval mondhatná vki, hogy felelőtlen vagyok, de eddig az életemben mindig mindent pontosan elterveztem, mert volt rá időm, és mert féltem. Amitől féltem azt már megnéztem(szülőszoba).Szóval nem lehet nagy gond, ahol szülök, csak jó dokik vannak, ha a dokim épp nem ér rá, akkor is biztosa biztonságban leszek. Ja, az első trimesztert végigidegeskedtem, majdnem belehaltam.(az ideg, ráment az egész gerincoszlopomra, csak 4kézláb tudtam szinte közlekedni, s el kellett mennem természetgyógyászhoz, aki teljesen kilazított 4 kezeléssel, és persze teljesen helyretett(lelkileg).Azóta jól vagyok, s nem parázok.Neked is tudnám ajánlani, hogy beszélgess sokat olyanokkal akik meg tudnak nyugtatni esetleg vmi olajos fürdő, masszázs. Az a baj, azt a legkönnyebb mondani, hogy nyugodj meg.Úgy tudnál csak megnyugodni, ha elterelnéd a gondolataidat, menj soppingolni, kirándulni, könyvtárba, múzeumba, színházba, barátnőhöz, stb. Sok sikert!
14/14 anonim válasza:
Megértelek. :) De nekik jobb odabent, hidd el. :)
Mindkét gyerkőcőm a kiirt napon született. Az elsővel nem voltam türelmetlen, de már őt is kint akartam tudni 39. hetesen. A másodikat már 37-38. héttől örültem volna ha megszületik. Mert ott szerintem volt elszámolás, és aggódtam, meg a méhlepényem is igencsak érett volt. De mivel a 39. héten is jó lepényi keringés volt, megnyugodtam.
Szülésmeginditásra jók a homeós bogyók, de csak a 38. hét után.
A koktéllal meg vigyázz, amit szoktak ilyenkor ajánlani. Mert hasmenést okozhat, és a baba is belekakilhat a magzatvizbe. Hallomásból tudom, szóval ez nem biztos, de azzal inkább várj a 40. betöltött hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!