Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is bepánikoltok, ha hosszab...

Ti is bepánikoltok, ha hosszabb ideig nem érzitek mocorogni a Babátokat?

Figyelt kérdés

Tegnap este egy picikét kapirgált, hiába feküdtem le, forgolódtam, nem tudtam rábírni, hogy mocorogjon. Gondoltam, majd reggel biztos felébreszt, mert úgy szokott, de semmi. Teljesen bepánikoltam, hogy mi van már. Megpöcögtettem a hasamat, forgolódtam, de semmi. Aztán megittam a reggeli műzlimet, és felébredt.:) Délelőtt aztán éreztem még néhány rúgást, de pár órája megint semmi.

Általában, ha lefekszem, kinyújtom a lábam, akkor mindig jelez, de most erre sem reagál.

Ahogy telnek a hetek, létezik, hogy egyre kevesebbet mozog a helyhiány miatt?? 20. héttől mindezidáig annyira aktív volt.

Nálatok hogy van/volt ez ilyen idős korban?

24+4 hkm

2012. júl. 18. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
én nem pánikolnék, hA jársz rendesen terhesgondozásra, vizsgálatokra. Nem kell neki állandóan mocorogni.
2012. júl. 18. 13:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Persze, hogy járok!!!

De ha a megszokottól eltérő intenzitással érzem mocorogni, akkor elbizonytalanodom, hogy vajon minden rendben van-e.

2012. júl. 18. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, egyből pánik. Vettünk magzati szívhangfigyelőt és az megnyugtat.
2012. júl. 18. 13:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekünk is van. :)
2012. júl. 18. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem szoktam pánikolni. Van, hogy egésznap meg se moccan, csak este rúg kettőt, hogy itt vagyok. Teljesen változó, hogy mikor, mennyit mocorog, neki is vannak aktívabb meg lustább napjai. Ha nem görcsölsz, nem vérzel, akkor nem kell aggódnod. Hallgattass vele zenét, arra beélénkülnek (vagy az élénkebbek megnyugszanak), vagy egyél egy kis csokit, ha már régóta nem érezted őt.

21 h km

2012. júl. 18. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Én pár héttel ezelőtt még megijedtem, amikor sokáig nem mozgott, bár amúgy egy elég aktív baba, de már megtapasztaltam azóta, hogyha tényleg nem érzek semmi mocorgást, csak alszik éppen. Főleg nst-n meg este mozog a legtöbbet, de most már eleve kevés helye van.

38hkm

2012. júl. 18. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem volt olyan hogy egész álló nap nem éreztem mozogni, kétszer is. Mind a kétszer doki lett a vége mert borzasztóan aggódtam. Azóta tudom hogy vannak lustább napjai és nem aggódom agyon magam. De igen, rosszul érzem magam ha nem érzem mozogni.

Boldog Babavárást!

36 hkm

2012. júl. 18. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!