Ha oldalra fekszem egyből elkezd mocorogni a babám. Ez azt jelenti, hogy nem jó neki?
Figyelt kérdés
Eddig ilyenkor mindig a hátamra feküdtem, de nem esik már jól mindig a hátamon feküdni.26hkm2012. jún. 19. 12:39
1/7 anonim válasza:
dehogy is:D:D csak megmozdult amagzatviz és egy egy egy oldal irányu nyomást érzékel erre indul be
2/7 anonim válasza:
Nem baj, csak reagál a mozgásra. Ne is feküdj háton, már nem nagyon ajánlott, nyomod az ereid, zsibbadhatsz.
3/7 anonim válasza:
Akár Én is kérdezhettem volna :) Nálam ugyanígy van :)
4/7 anonim válasza:
És ahogy haladsz előre a terhességi hetekben, egyre durvábban fog reagálni :) Aztán a 36-37. héttől meg bepánikolsz, mert majd nem mozog annyit. Amikor majd ki vitte az oldalam, az volt a baj, most meg az hogy nem úgy és nem annyit mozog, másfél hetünk van vissza :)
5/7 anonim válasza:
Semmi gond nincs, mikor NST-re jártam, nekem is féloldalt kellett feküdni, mert úgy indult be a mocorgás.
7/7 anonim válasza:
Nalam is igy van :)
26. hetet toltom csutortokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!