Meddig lehet háton feküdni?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy egy idö után nem jó már háton feküdni mert elnyomhat a Baba egy anyai eret.Én 20 hetes vagyok.Köszönöm!2012. júl. 18. 11:38
1/5 anonim válasza:
Ameddig neked jól esik és nem nehézkes úgy aludnod!Az nem igaz hogy nem szabad!Én 28 hetes vagyok és csak háton bírok elaludni!Mert máshogy nem kényelmes,úgy viszont igen!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Azért nem ajánlott a háton alvás,mert a baba elnyomhat egy -egy ideget. --Ez helytálló!
Én is az utolsó napokig aludtam háton. :-)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-D
Üdv:3 lányos,10hkm
3/5 mizuzizu92 válasza:
Hát ameddig jól esik ,nekem már a 28 hét töl nem volt jó .
boldog babó várást
üdv 35hkm
4/5 anonim válasza:
Nincs úgymond törvény rá, hogy meddig lehet. Amíg kényelmes úgy. Én még most 34 hetesen is háton fekszem. Sokkal kényelmesebb így nekem, mint az oldalamon fekve. A baba is, és a tested is jelzi, ha nem jó úgy neki.
5/5 anonim válasza:
nekem muszáj háton aludnom, mert balra meghúztam kb 6 hete a nyakam, oda nem fordulhatok, jobbra meg refluxok.
marad a háton
ha nem szédülsz tőle akkor nem nyom semmit, ha nyomna, éreznéd, hogy elgyengülsz és szédülsz, émelyegsz tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!