Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet háton feküdni?

Meddig lehet háton feküdni?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy egy idö után nem jó már háton feküdni mert elnyomhat a Baba egy anyai eret.Én 20 hetes vagyok.Köszönöm!
2012. júl. 18. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Ameddig neked jól esik és nem nehézkes úgy aludnod!Az nem igaz hogy nem szabad!Én 28 hetes vagyok és csak háton bírok elaludni!Mert máshogy nem kényelmes,úgy viszont igen!
2012. júl. 18. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Azért nem ajánlott a háton alvás,mert a baba elnyomhat egy -egy ideget. --Ez helytálló!

Én is az utolsó napokig aludtam háton. :-)

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-D

Üdv:3 lányos,10hkm

2012. júl. 18. 11:45
 3/5 mizuzizu92 ***** válasza:

Hát ameddig jól esik ,nekem már a 28 hét töl nem volt jó .

boldog babó várást

üdv 35hkm

2012. júl. 18. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs úgymond törvény rá, hogy meddig lehet. Amíg kényelmes úgy. Én még most 34 hetesen is háton fekszem. Sokkal kényelmesebb így nekem, mint az oldalamon fekve. A baba is, és a tested is jelzi, ha nem jó úgy neki.
2012. júl. 18. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem muszáj háton aludnom, mert balra meghúztam kb 6 hete a nyakam, oda nem fordulhatok, jobbra meg refluxok.

marad a háton

ha nem szédülsz tőle akkor nem nyom semmit, ha nyomna, éreznéd, hogy elgyengülsz és szédülsz, émelyegsz tőle

2012. júl. 18. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!