Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jártatok már így? Bővebben lent

Jártatok már így? Bővebben lent

Figyelt kérdés

2011.október 12-én menstruáltam utoljára.Szülés várható ideje július 19.

7 hetesen hüvelyi ultrahang,még nincs szívhang.

2 hét múlva kontroll tehát 9 hetesen,szívhang már van,7 hetes terhességnek fele meg.CRL:11,3mm

Ez után a doki úgy dönt visszaveszi augusztus 4-re a szülés várható idejét.

Minden uh-on 2-3 héttel nagyobb a baba.

36 hetesen (mármint a doki szerinti hét)BPD:97mm

becs.súly:3700 gramm

Doki szerint nagy baba lesz.

Kérdésem az,hogy emiatt,hogy később volt szívhang tolhatnak több mint 2 hetet a kíírás dátumán?

Most már kezdek ideges lenni,holnap lejár elvileg az idő,jövőhét pénteken kell legközelebb nst-re mennem,mi van,ha belekakil addig is a magzatvízbe?Nem tudom mit csináljak.

2012. júl. 18. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért kakilna bele??
2012. júl. 18. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:

A lányommal jártam így, csak nekem nem az elején vették észre a dokik, hogy a naptár és a méretek között 2hét van, hanem a 30hetes Uh-n, úgy rám hozták frászt, méhen belüli degeneráció stb, mindezt a pocakom felett...

No nekem is tologatták a szülés várható időpontját, hol ide hol oda. Végül számolva majdnem a 42.héten szültem, és semmi baja nem volt a kicsinek, 3470g 56cmvel, szép lepénnyel, tiszta magzatvízzel.(18hónapos ma)

A fiammal viszont úgy jártam, hogy végig 2héttel nagyobb méreteket produkált, ezzel senki se foglalkozott "nagybaba" ezzel letudták, 2héttel előbb született, és ezt már sose fogom megtudni, hogy a folyó magzatvíz és kényelmetlenség, vagy miért, de a szülés közben bekakilt a kicsi. Semmi baja nem lett tőle, egészséges ördög 3éves.

2012. júl. 18. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!!!Nekem éppen így volt az első lányomnál-2 héttel csúszott az időpontom,végig nagyobb volt minden értéke,én tudtam pontosan,hogy mikor volt meg utoljára,még azt is,mikor fogant..nem hitték el,azt mondták,hogy uh szerint a szülés várható ideje.december 16.menstruáció szerint december 5..így megvárták a dec.16-ot,eltelt,nem történt semmi,a méhlepény tökéletesen működött,naponta jártam Nst-re,meg magzatvíz vizsgálatra,nem kakilt bele a magzatvízbe,semmi nem történt....végül december 23-án megoperáltak,relatív téraránytalanság miatt...4330 grammal érkezett a nagylányom.és még akkor sem akarózott előbújnia,nem indult be a szülés,de nekem nagyon felment a vérnyomásom,nem vártak vele tovább.Ne aggódj,a baba úgy is jelzi,ha nem érzi magát jól odabent,figyeld a mozgásokat,pihenj,amíg tudsz,és ne idegeskedj:-)Könnyű szülést kívánok!!Üdv:2 kislány anyukája
2012. júl. 18. 16:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.

Megpróbálok megnyugodni és nem ídegeskedni és persze türelmesen várni a kisfiam érkezését.

2012. júl. 18. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!