Cs.betti kérdése:
Mit lehet tenni terhesség alatt vérző íny esetén?
Figyelt kérdés
20 hetes kismami vagyok, és nagyon vérzik az ínyem fogmosáskor. Még nem volt ilyen, rossz fogam sincs egy darab sem. Mit tudok vele csinálni, hogy ne vérezzen?2012. júl. 18. 10:30
1/7 anonim válasza:
Használj gyógynövényes fogkrémet, az helyre hozza. Pl. Sensodune.
2/7 anonim válasza:
Nekem a paradontax vált be. A védőnő ezt ajánlotta már az elején,pedig akkor nem is vérzett. Az íze borzasztó,de legalább hatásos :)
29hkm
3/7 anonim válasza:
Szia!Vegyél a patikába Hyperolos tablettát. Pálinkás pohárba fel oldassz egyet és vattával végigtörlöd az ínyed, vagy veszel sima szájöblögetőt csak nem öblögetsz mert az semmit nem ér hanem azzal is végigtörlöd az ínyed.
Egy asszisztens:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2012. júl. 18. 10:47
5/7 anonim válasza:
Nekem a curasept fogkrém vált be,hihetetlen! Nem tudom mennyibe kerül,mert fogorvos ismerősünk adta ingyen,de az tuti,hogy megéri a pénzét. Egy hónapig használtam minden nap,a létező összes gyulladást levitte a fogínyemről,plusz megszűntette a vérzést (nekem szinte ömlött a vér fogmosáskor). Előtte megvettem a paradontaxot is 1200ért,de nem sokat tett. Most azt használom és sima blendamed-et,már semmi probléma a vérzéssel. Szóval én ezt ajánlom,aztán ha helyre jött,akkor sztem bármi jó.
6/7 anonim válasza:
Én is a a Paradontax-ot használom. Borzasztó íze van, de megéri, mert nem vérzik az ínyem. Már a terhesség eleje óta használom.
34 hkm
7/7 anonim válasza:
Nekem a fogselyem ésa szájvíz vállt be, persze alapos fogmosás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!