Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismami, aki...

Van itt olyan kismami, aki Szolnokon szül októberben? Tapasztalatokat szeretnék!

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatok érdekelnek?Mert én-kényszerből-ott szültem.Soha sehol nem aláztak meg és tiporták szét a lelkem, mint a Hetényi Géza Kórházban...ott sajnos nem oda való emberek dolgoznak, legalábbis a szülészeten mindenképpen:((
2009. júl. 13. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én decemberre vagyok kiírva. Nagyon sok rosszat hallottam a Hetényiről én is, tartok is tőle, hogy mi lesz.. miért kérdezted?
2009. júl. 13. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Van fogadott orvosod? Én hallottam már róla rosszat, de jót is.
2009. júl. 14. 08:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazság szerint rettegek, mert nincs fogadott orvosom és eddig bármelyik dokit kinéztem, azonnal hallottam róla valami szörnyűt! És a legtöbb fórumon vágóhidként emlegetik a Hetényit. Másrészt lányanya vagyok és szeretnék kismamikkal beszélgetni, a közvetlen közelemben nincs senki akivel bátran és őszintén megosztanám a félelmeimet és tapasztalataimat. Ezen az oldalon eddig olyan sok jóindulatú anyucival váltottam e-mailt, hogy gondoltam talán személyes találka is lehetséges...

Köszönöm, hogy irtatok és rámutattatok, hogy milyen hiányos a kérdés.

Boldog babavárást és babázást mindeninek.

2009. júl. 14. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én is a Hetényibe szültem, ráadásul a retteget Svéd Attilánál! Nekem nem volt semmi problémám a szüléssel, rendesek voltak. A szülésznő nagyon sokat segített! Én inkább az uh, nst részével nem voltam kibékülve, meg aztán a csecsemőoszályosokkal!

Ja, és nekem sem volt fogadott orvosom!

egy 9 hós babó anyukája

2009. júl. 14. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezen az oldalon olvashatsz hideget - meleget a Hetényiről :-)

[link]

2009. júl. 14. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!