Terhes lehetek?
A párommal július 5-én és 6-án szeretkeztünk védekezés nélkül.
A menstruációmnak szombaton kellett volna megjönni. A múlthéten jelentkeztek is a vérzés jelei mármint feszült a mellem ami még ma is tart bár már csak nagyon pici mértékben, valamint a folyásom is kevesebb lett. A derekam egyáltalán nem fáj, pedig a vérzés első napján szokott.
Tehát röviden és tömören összefoglalva: terhesség tünetei nem voltak, menstruációra utalók viszont igen, viszont semmi.
Ti mit gondoltok? Ez már csütörtök, péntek körül a 2. hét lesz.
Egyébként a beágyazódási vérzés mindenkinél jelen van? Ha igen , körülbelül mikor jelentkezik?
A válaszokat előre is köszönöm!
18/L
bár nem reggel csináltam, hanem délelőtt.
megvolt rendesen a csík...
a többi fehér részen a festékanyag csíkjai vannak... össze vissza... semmi más :'(
Sajnos még halványan sem látszik :(
Van még egy tesztem, azt majd akkor megnézem a hétvégén vagy jövőhéten.
Ha nem jött össze, akkor tovább próbálkozunk. Csak az a baj, hogy a párom 1500 km-re van innen a munkája miatt és havonta 1 hetet tudunk csak próbálkozni... Ha pont abban az egy hónapban nincs pé akkor szinte nem sok esély van rá :S
Hétvégén tesztelj, akkor már egy 25-ös érzékenységü teszt halványan, vagy erősebben biztos kimutatja.
Ha mégsem ebben a hónapban, akkor kitartás. Nekem a kislányom, aki már 5 éves, úgy jött össze hogy a párom heteket volt külföldön, alig volt itthon. És csak 4 napra jött haza. :)
ma már meg is jött...
köszönöm azért minden tanácsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!