Mikor érezhetem a babát és mikor kezd el nőni a pocakom!? Most vagyunk a 8. hétben! Első baba
Normális. A mindjárt megjön érzés elég sokáig tarthat, nálam 11. hétig megvolt az első babával, most a másodiknál nem fáj.
A hasam 10 hetesen kezdett nőni az elsőnél, a másodiknál még csak 6 hetes vagyok, de már nől.
A mozgás változó, általában 16-20 hét között jelentkezik. Én az elsőt 17 hetesen éreztem, de visszagondolva már éreztem 15 hetesen is, csak akkor még nem mertem arra gondolni, hogy ez már a baba.
Szia!
Én megkérdeztem a dokimtól, mert megilyedtem, hogy fáj néha a pocim, és azt mondta, hogy nem baj, ha nem nagy fájdalom, mert a méhem már nő és a belek egy kicsit rendeződnek.
Engem ez megnyugtatott nagyon(végül is logikus is valahol a dokim válasza), mert féltem, hogy nagyobb a baj.
9 hetes kismama
Tudom, sérti az itteni etikettet, mégis leírom, hogy ma jöttem az első hüvelyi ultrahangról, Mazsola 7 hetes és 1 napos. Csodájára jártak, hogy mozog!!! És meg se lepődtem...
Úgyhogy egy tavalyi kommentelőnek üzenem, hogy szálljon magába, és ne hitetlenkedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!