Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érezhetem a babát és...

Mikor érezhetem a babát és mikor kezd el nőni a pocakom!? Most vagyunk a 8. hétben! Első baba

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 14:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%

Normális. A mindjárt megjön érzés elég sokáig tarthat, nálam 11. hétig megvolt az első babával, most a másodiknál nem fáj.

A hasam 10 hetesen kezdett nőni az elsőnél, a másodiknál még csak 6 hetes vagyok, de már nől.

A mozgás változó, általában 16-20 hét között jelentkezik. Én az elsőt 17 hetesen éreztem, de visszagondolva már éreztem 15 hetesen is, csak akkor még nem mertem arra gondolni, hogy ez már a baba.

2009. júl. 15. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én megkérdeztem a dokimtól, mert megilyedtem, hogy fáj néha a pocim, és azt mondta, hogy nem baj, ha nem nagy fájdalom, mert a méhem már nő és a belek egy kicsit rendeződnek.

Engem ez megnyugtatott nagyon(végül is logikus is valahol a dokim válasza), mert féltem, hogy nagyobb a baj.

9 hetes kismama

2009. júl. 15. 17:41
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem meg mindig fajdogal pedig mar hetes vagyok
2009. júl. 16. 09:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm egy kicsit megnyugodtam!:)
2009. júl. 16. 16:18
 15/15 Jadwiga ***** válasza:

Tudom, sérti az itteni etikettet, mégis leírom, hogy ma jöttem az első hüvelyi ultrahangról, Mazsola 7 hetes és 1 napos. Csodájára jártak, hogy mozog!!! És meg se lepődtem...

Úgyhogy egy tavalyi kommentelőnek üzenem, hogy szálljon magába, és ne hitetlenkedjen.

2010. nov. 4. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!