Mikor érezhetem a babát és mikor kezd el nőni a pocakom!? Most vagyunk a 8. hétben! Első baba
Szia.
Mi szombaton töltöttük a 18. hetet,és kedden éreztem először igazán,akkor már biztos voltam benne,hogy Őt érzem.Akkor voltam 17 hetes és 3 napos ha jól számolom :)
Azóta minden nap jelentkezik :)
Viszont a pocak már jóval ezelőtt látszott,kb 12-13.héttől.
Ja és szintén első baba
Az első mozgást 14hetesen éreztem, de nagyon ritkán, és csak fekve. Volt, hogy több napig semmi, és ez teljesen elbizonytalanított. A 17+3 héten volt konkrétan az első rúgás. A férjem 18.h végén érezte először. Első baba.
A hasam már a 8. héten el kezdett változni. Akkor mindenki azt mondta, hogy csak felfúvódás. Én nem akartam hinni senkinek, de mivel a 20. héten is csak kb akkora, mint a 12. héten már elhiszem.
Kedves 16,50-es válaszoló.
Ne haragudj,de te hihetetlenül nagy hülyeséget írtál le.
Orvos neked ilyet tuti,hogy nem mondott,hogy 7 hetesen a babát érezted mozogni.
Nézz kicsit körül ezen az oldalon,mert úgy látom nagyon tájékozatlan vagy,nem árt tudni néhány dolgot magatokról ha babát vársz: [link]
Mellesleg 7 hetesen ugye még sem karok sem lábak nincsenek mert most kezdenek kialakulni,és nem is mozog még a baba legyen majd bármilyen izgága típus.
Boldog baba várást mindenkinek,3 gyerekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!