Terhességi cukros vagyok. Voltunk 4d-s uh-n, ahol 3 héttel nagyobbnak mondták a babát (31 hetes vagyok). Lehetséges hogy hamarabb elindítják a szülést, ha nagyon nagy lesz a baba?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 12:43
1/2 anonim válasza:
az érettség nem ababa nagyságától függ. a 36.héttől érett egy baba a megszületésre. nem indítanak előbb, max ha nagyon nagy lesz a pici császároznak.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én inzulinos cukros voltam,mikor a 4.babát vártam.Nekem túl kis súlyúra saccolták a kicsit,azt 3650-nel született.Én nem nagyon hiszek az ilyen becsléseknek.A húgomnak 4d-n azt mondták,hogy a 32.héten 1900gr a baba súlya,azt a 34.hétben megszült 2800gr-os lett kicsi. Nem hinném,hogy előbb inditják be a szülést,azt csak akkor teszik,ha nagyon magas a cukrod és a baba egészsége veszélyben forog vagy ha elkezd leválni a méhlepény!De ha rendesen diétázol,akkor az ilyen veszélyektől nem kell tartanod!Az is lehet,hogy valamikor el lettél számolva!Ne ijedj meg,biztos normális a babád súlya és nem lesz semmi gond!Diétázz csak szépen,akkor nem lesz semmi baj!
További jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!