Győrben (ill. környékén) melyik 4D babamozi a legjobb? Ha esetleg tudod, az árát is írd meg légyszi!
Teljesen egyetértek az elsővel.
32 hkm
Szia!
Kyncs Magzati Diagnosztika Központ. A legjobbak, igaz 15.000ft a vizsgálat, leletet is kapsz, + 500ft darabja a képnek. Minket is visszahívtak mert a kisfiam csak a kukacát mutogatta az arcát nem.
Szóval megdolgoznak a pénzükért,és nagyon nagyon rendesek.
Ezek vagyunk mi:
Fél mosoly :)
Ezt pedig Én vágtam ki bizonyítéknak a videóból :)
Sok boldogságot!
28hkm
Szia! :)
26+5 hetesen voltunk elöszőr, akkor nem mutatta meg magát, majd pont egy hét múlva hívtak vissza.
Az arcos képek 27+4 hetesen készültek, de ez ott van a kép sarkában :)
Muszáj volt a kukacot kivágni :)
28hkm
Nem figyeltem a kép sarkát :) a bébipofira koncentráltam...na meg a kukacra :D.
Épp azon gondolkoztam, hogy mikor menjek el a 4D-re, mikortól látható jól a kicsi arca...20 hetes vagyok, de akkor ezek szerint még várnom kellene kicsit hogy ilyen jó képet kapjak :)
Szia, én a Bem téri uh-n voltam, de tényleg a kyncs a legjobb.
Ez a kép 31 hetesen készült :)
32 hkm
Hát, azt mondják a 24ik héttől érdemes menni, persze elötte is élmény egy szülőnek :) De nem bántam meg, hogy a 26ik hét végén voltunk. MEg a 27ik végén :D Kisfiam elintézte :)
Szerintem Te is ekörül gondolkodj, csak legalább 3héttel elötte hívd fel őket, eléggé be vannak táblázva :)
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!