Szerintetek 33 hetesen scooter koncert?
Ez csak az én személyes véleményem, de szerintem nem lehet gond ha éri egy kis inger a babát. Természetesen nem az első sorban, nem a több száz wattos hangfal mellett, és nem úgy bulizva mint egy 16 éves. Ebből biztosan nem lehet gond. Gondolom a probléma ott kezdődik, hogy a jegyeket előre meg kell venni, viszont nem tudjátok hogy milyenek lesznek a körülmények. Ha nem bánjátok, hogy esetleg a koncertet fel kell áldozni a gyerek miatt, mert nincs olyan hely bent, ahol kicsit odébb húzódhatnátok, kényelmesen, hogy véletlenül se érje ütés a babát, akkor menjetek el. Ami neked kellemetlen, az neki is az, persze azt számold hozzá, hogy az ő ingerküszöbe jóval alacsonyabban van a külvilági zajok, mozgások terén, szóval ennek megfelelően dönts.
Üdv.
tuti nem
sokan azt mondják, hogy" milyen jól bulizott a hasában a baba" a koncert alatt. A baba nem bulizásból rugdos bent, hanem mert diszkomfort érzete van, zavarja a zaj meg a rezgés, amit a víz(magzatvíz) nagyon jól visz.
Én is kész vagyok, hogy idén nyáron se koncert, se semmi, de hát valamit valamiért
:)
A túl zajos hangos dolgok nagyon nem jól hatnak a babákra - én biztos nem mennék a helyedben. Én 24hetes terhesen lakodalomban voltam- na az is bőven elég volt.
Egy ilyen plázás mozit sem vállaltam be egyszer sem terhesen- annyira hangos.
De ahogy te érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!