Lehet háton aludni kismamaként?
Azt nem tudom,hogy lehet e vagy sem,de éjjel sokszor fordulok a hátamra,úgy hogy észre sem veszem.Szerintem a szervezet szól ha úgy nem jó,vagy a baba.
31hkm
Lehet. Ha bármi "baj" van, azt a szervezeted jelzi, azonnal felébredsz és átfordulsz az oldaladra. Ha háton fekszel, és nem jó, akkor valószínűleg nehezen veszed majd a levegőt, zsibbadsz, szédülsz. Ha ez van, akkor fordulj át az oldaladra. De egyébként semmi bajotok nem lesz tőle. Max a vége felé lesz kényelmetlen mindig oldalt feküdni, amikor már nagy a hasad, de akkor is meg lehet oldani egy-két párnával megemelve magad.
Szép babavárást!
Nekem 30hetes ultrahangon mondta a dokim, hogy most már ne feküdjek háton, mert a terhesség nyomja az anyai ereket, így a baba vérkeringése is megváltozik!
Ezt meg is mutatta, hogy milyen értékek változnak meg, amikor háton, és milyenek amikor az oldalamon fekve nézi a szívhangját!
Ahogy átfordultam és újra nézte szívhangot, akkor már más volt!!
És én nem kezdtem el szédülni vagy ilyenek, csak kicsit fájt a derekam háton!
Persze, ha alvás közben fordulsz a hátadra, azzal nem tudsz mit kezdeni, de ha lehet direkt ne feküdj a hátadra!
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!