Szabad guggolni kismamaként?
Figyelt kérdés
18 hetes kismama vagyok. Járok kismamajógára, ahol van olyan gyakorlat, amikor guggolunk. Ez nekem olyan furcsa, mert eddig az volt a fejemben, hogy terhesen nem szabad guggolni. Szerintetek?2012. júl. 12. 12:08
1/8 anonim válasza:
Ha KISMAMAjógán guggolsz akkor ezek szerint szabad!
3/8 anonim válasza:
Én 8 hetes vagyok és én is ezen gondolkozom mikor leguggolok! :)
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülyeség, amit gondolok, csak mindig az jut eszembe, hogy az alternatív szüléseknél is azt mondják, hogy ebben a pózban születik meg legkönnyebben a baba. És ezért gondoltam, hogy talán "ideje korán" nem kellene guggolni... Méhszáj nyílás, rövidülés stb.
2012. júl. 12. 12:15
5/8 anonim válasza:
Hogy ha minden rendben van a terhességeddel akkor nyugodtan guggolhatsz és nem nyilik ki a méhszájad!Vannak házimunkák is ahol guggolni kell és mégis megcsináljuk mi kismamák!
6/8 anonim válasza:
Hát az elég nagy baj lenne, ha 18 hetesen guggolástól kinyílna a méhszáj, hisz még alig nehezedik rá súly.
Egyébként meg gondolom, hogy a jógaoktató tudja mit csinál/tat.
7/8 anonim válasza:
Én meg úgy tudom ,hogy hajolni nem jó,szóval mindenért egyenes háttal le kell guggolni.
8/8 anonim válasza:
Én is guggolok, mivel a szekrény alsóbb polcaira másképp nem tudok bepakolni ;) Eddig még semmi gond vele. Viszont ha van ilyen gyakorlat direkt kismamáknak, akkor biztosan nem ártalmas, különben nem csináltatnák veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!