Erről mit gondoltok?
Kiszámoltam, hogyha a kislányom pontosan 40 hétre születik, akkor kb. 3600 gramm lesz, de ez nem tuti. Szerintetek ez nagy súlynak számít vagy még pont átlagos?
37hkm
az én kislányom 40 + 6 napra született
3250 grammal 51 centivel.
na ez az átlagos :)
de biztos jó amit te írtál is.
Engem is aggasztott mekkora lesz a babám, de hiába számolgattam én, a baba másképp gondolta.
Párom nagyobb súllyal született, ezért gondoltam a lányunk is nagyobbacska lesz, meg hát a 38. héten már 3400 grammnak saccolták. Aztán bent maradt még 3 hétig és végül 3,3 kg lett. Szerintem átlagos.
Bár attól függ honnan nézed. Sógornőm babája 2,7 kg lett, és szerinte az én lányom óriási. :)
3500gr,55cm,ez a nagyon-nagyon átlagos,dokim mondta,kb. 26hetes terhesen...azt mondta,h a baba annyira az átlag értékeken fejlődik,h ezekkel az adatokkal születik,ha végig kihúzzuk.Kiírt napon szültem egy 55centis,3500gr-os kislányt:)
SZóval a 3600 is még átlag szerintem,én 3800-900 felett mondanám nagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!