Szerintetek lehetnek ilyenkor még ilyen kis eltérések? Van kedvetek számolgatni velem?
Babát várok, ezt a teszt már majdnem két hete erősen kimutatta. Ma voltam dokinál, megerősítette, s mondta, hogy minden rendben, petezsák, szikhólyag. Szívműködés még nem volt kimutatható, de ezzel számoltam.
Én azt gondoltam, hogy ma vagyok betöltött 6 hetes terhes. (pontosan négy hete voltunk együtt a férjemmel, előtte és utána egyáltalán nem, mert nem volt otthon).
A gép viszont azt mutatta, hogy 5+2 napos a terhesség. Látszódott egy kis karika, abból lesz a szíve, mondta a doki, hogy jó jel, élő terhesség.
Tévedhet a gép pár napot?
Akárhogy számolom, minimum 5+5-nek kell lennie.
Úgy volt, hogy júni elsején jött meg utoljára. Júni 15-én voltunk együtt. 16-án pozitív volt az ovutesztem.
Mit gondoltok? Annyira nem kell bízni a gépben, ugye?
már csak azért gondolom, mert annyiszor tévednek méretekben még előrehaladottabb terhességnél is.
Meg tudtok nyugtatni?
Nagyon köszi! Bocsi, ha fárasztó voltam.:)
Tévedhet a gép, ne aggódj, lesz majd olyan is, hogy egy héttel többet mutat a baba méretei alapján. Csak becslés.
Gratulálok és szép babavárást!
21 h km
Szia, Szerintem ez a pár nap eltérés nem nagy gond, tévedhet sztem.
Ide beirtam amiket leírtál, és 6 hét jött ki pontosan..jó babavárást:) gratulálok
Köszi!:)
ez valahogy olyan paráztatás...mert ha úgyis csak becslés, akkor miért mondják így, hogy 5 plusz 2 napos...váááá:)
Ha annyi lenne, az azt jelentené, hogy az együttlét után 10 nappal már erősen mutatta a teszt, ami szerintem kizárt dolog.
Tévedhet, de az is lehet, hogy tényleg annyi idős. Oké, hogy tudod, mikor voltatok együtt, de azt se hagyd ki a számításból, hogy a hímivarsejtek akár 3 napot is elélnek odabent a petére várva. Ha nálatok is így történt, akkor pont 3 nappal kisebb a baba, mint ahogy számolod:)
Ne parázz már, a doki teljesen biztató dolgokat mondott, nem lesz semmi baj! Plusz 3 nap az nem a világvége:)
Gratulálok és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!