Ma voltam a védőnőnél és már mikor jöttem el, akkor említette meg, hogy jó lenne ha elkezdeném számolgatni a magzatmozgást és hogy a kiskönyvem hátlapján írogassam be. Pontosan hogyan is van ez?
2010. jún. 21. 20:47
1/10 anonim válasza:
SZIA
2010. jún. 21. 20:54
2/10 anonim válasza:
ÉN HÁROMSZOR VOLTAM VÁRANDÓS DE EGYSZER SEM SZÁMOLGATTAM A MOZGÁSOKAT AZT ÉSZRE FOGOD VENNI HA KEVESEBBET MOZOG.
A BARÁTNŐM SZÁMOLGATTA EGY EGY ALKALOLAMMAL 50-60 MOZGÁST SZÁMOLT MEG A VÉGÉN MÁR TELEJSEN BELEKEVEREDETT HGOY MOST MI SZÁMÍT MOZGÁSNAK MERT AZT ÚGYE NEM KÖZLIK
2010. jún. 21. 20:56
3/10 anonim válasza:
Én először nagyon pontosan betartottam :). Reggel után, ebéd után és vacsora után egy órát feküdj le. Én közben tévézni szoktam! Magamhoz vettem egy kis papírt meg tollat és amikor megmozdult a pici akkor húztam egy strigulát. A végén összeadtam és az beírtam a megfelelő rublikába a kiskönyv végén. Volt mikor elaludtam, akkor beírtam egy átlagos eredményt! De az a lényeg hogy ha 30-40nél kevesebbet mozog egy óra alatt, akkor menj dokihoz. Mikor fekszel, közben azért mozogj, fordulj egyik oldalról a másikra stb...!
2010. jún. 21. 20:56
4/10 anonim válasza:
Szia!Nálunk(Miskolc) adtak "naptárt",ahova x-ni kell.Először nem értettem én se,de mikor már kb 3-an elmagyarázták érthetően,így felfogtam végre:)Nekünk úgy kell,hogy be van jelölve 17órától 21óráig az idő,és ha megvan a 10.magzatmozgás,akkor megnézed az órát,és oda raksz egy x-et.De csak a 10.mozgás után kell,Ha ez meg van pl 17:20perckor már a 10mozgás,akkor a 17:20hoz raksz 1 x-et,és arra a napra kész,nem kell 21óráig figyelni:)De ha a 10.mozgás csak mondjuk este 8ra van meg,akkor oda 1x.Remélem érthető voltam.Ja,és baloldalon feküdve kell "végrehajtani":) (32h)Nekem még van 2hetem számolni,"jó"program lesz...remélem nem szúr ki velem a cseppem,és nem este 8-9re csinálja meg nekem majd a 10.mozgását...:)nem szeretnék 4hétig mindennap 5től számolgatni,vagy ha már muszáj,akkor tudjuk le max 1óra alatt....:D
2010. jún. 21. 20:58
5/10 anonim válasza:
Harmadik vagy:Azt elfelejtettm írni, hogy nálam volt 150-180 is! Minden mozgást számoltam, mikor fordult,rugodt stb... Sőt kiderült hogy azért mozgott ilyen sokat az én picurkám, mert csuklott. Ezt mondta a szülésznő. Valami igazság lehet benne, mert születése után is rengeteget csuklott!
2010. jún. 21. 20:59
6/10 anonim válasza:
*vagyok
2010. jún. 21. 21:00
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az a változat, hogy lefekszem reggeli, ebéd után, biztos , hogy nem menne nekem. Valahogy nem megy nekem ez a pihenés , fekvés dolog. Egész terhességem alatt be van sózva a fenekem, sosem tudtam nyugodtan lenni órákon keresztül.
Igazán intenzíven viszont tényleg csak fekvéskor, este a tv előtt érzem. Elég akkor leszámolgatnom a dolgot és úgy beírnom? Viszont azt már lehet 8 óra körülre tenni.
2010. jún. 21. 21:04
8/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy 1 nap 15-20 mozgást érezzek minimum, és akkor tuti nincs gond. :-)
2010. jún. 21. 21:51
9/10 anonim válasza:
Én most várom a harmadik babámat!Érdekes volna ha naponta 3X 1 órát feküdnék és magzatmozgásokat számolnék.Az elsővel (sok időm volt még)elkezdtem de általában elaludtam vagy nem tudtam hogy hol tartok.Nekem azt mondta a doki,ha feltünően csökken a magzatmozgás akkor Érdemes figyelgetni.Mivel a babáknál előfordul egy-egy olyan nap is hogy több órát alszanak egyfolytában!
Amúgy én sem tudok órákat feküdni(időhiány miatt illetve én is ugra-bugra típus vagyok).
2010. jún. 22. 05:54
10/10 anonim válasza:
20.56 os vagyok! Nekem ezt a szülésznőm tanácsolta! valószinű, hogyha megint terhes leszek én sem tudom majd így számolni, de első terhességemnél ez megoldható volt! Mi pont a terhességem alatt ujjítottuk fel a lakást (sajátkezüleg), úgyhogy nem mondhatnám hogy egész nap feküdtem!:) Azt azért még leírom ,hogy én dolgozni is akartam a terhességem végéig, de sajna 22 hetes terhesen volt vakbélműtétem ,és emiatt sem ugrálhattam egész nap! Jó babávárást és babázást mindenkinek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!