Hogyan és mikortól kell számolgatni a fájásokat?
20 perces fájásoknál már aznap meglehet a baba, ha jól tágulsz.(természetesen minél rövidebbek annál erősebbek)
Nekem hajnali 3 kor voltak 20 percesek, 6 körül 10 percesek
9 körül 5 percesek, 10 után már folyamatosan volt. 10 52re lett baba:)
Kitartást, jó egészséget:))
Nekem előbb a magzatvizem folyt el, így hamarabb voltam a kórházban, minthogy számolgathassak. És érdekes, mert nekem olyan időzavarom volt a vajúdás alatt, h fel se tűnt, h percre pontosan jönnének a fájások. Pedig gondolom, h rendszeres volt.
1 héttel előtte viszont jóslófájásaim voltak. Folyton azt vártam, h mikor áll be időre, de egész éjjel össze-vissza volt. 1-2-fél óra, mikor hogy. Alig tudtam aludni. Nagyon mentem volna szülni. :)
2 hétig voltak viszonylag rendszeres, 10-15 perces fájásaim.
Akkor mentem be a kórházba, amikor 6-7 perces fájások voltak már 1-1,5 órája, aznap született meg a baba, kb 10 óra múlva.
szia.
Én de. 8-9 körül arra keltem hogy fájásaim vannak ,elkezdtük mérni 5 percesek voltak.Elmentem fürödni tengtem lengtem, a fájások már 4 aztán rendszeres 2-3,2-3,2-3 stb stb percesek voltak ,váltották egymást.Akkor irány a kórház,hagytak még 1-1,5 órát aztán előkészítés burokrepesztés...este 18:10 re lett meg a kisfiam. :)
(első baba volt)
Azt elfelejtettem írni hogy minden egyes fájás kereken 1 percig tartott.
utolsó voltam.
második vagyok.
Mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy én 8 napot túlhordtam a babámat.
Az elsőnél nekem is 5 perces fájás volt az első:)
Köszönöm a válaszokat!Már nagyon várom mikor bújik ki a kis újonc. Örülnék ha magától, fájásokkal jönne, nem pedig magzatvízelfolyással vagy esetleg később indítással......
Szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!