Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan és mikortól kell...

Hogyan és mikortól kell számolgatni a fájásokat?

Figyelt kérdés
Milyen hosszú fájásokra kell odafigyelni és hogyan kell számolni? Néha fájdogál a hasam , de az rövid időn belül enyhül. 38. hétben járok.
2010. júl. 14. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha negyedóránként jönnek,akkor mehetsz a kórházba.
2010. júl. 14. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:

20 perces fájásoknál már aznap meglehet a baba, ha jól tágulsz.(természetesen minél rövidebbek annál erősebbek)

Nekem hajnali 3 kor voltak 20 percesek, 6 körül 10 percesek

9 körül 5 percesek, 10 után már folyamatosan volt. 10 52re lett baba:)

Kitartást, jó egészséget:))

2010. júl. 14. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem előbb a magzatvizem folyt el, így hamarabb voltam a kórházban, minthogy számolgathassak. És érdekes, mert nekem olyan időzavarom volt a vajúdás alatt, h fel se tűnt, h percre pontosan jönnének a fájások. Pedig gondolom, h rendszeres volt.

1 héttel előtte viszont jóslófájásaim voltak. Folyton azt vártam, h mikor áll be időre, de egész éjjel össze-vissza volt. 1-2-fél óra, mikor hogy. Alig tudtam aludni. Nagyon mentem volna szülni. :)

2010. júl. 14. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
2 fájás kezdete között eltelt időt kell nézni. Nálam egyből 6 perces fájások voltak, nem volt ilyen hogy 10 vagy 20 perces...
2010. júl. 14. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:

2 hétig voltak viszonylag rendszeres, 10-15 perces fájásaim.

Akkor mentem be a kórházba, amikor 6-7 perces fájások voltak már 1-1,5 órája, aznap született meg a baba, kb 10 óra múlva.

2010. júl. 14. 21:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha sűrűsödnek, elő a papírral, írd le, hány óra hány perckor jönnek - így látható, hogy rendszeresek-e. Ha rendszeresek, és egyre rövidebb időközönként jönnek, készítheted a kórházi pakkot. 10 perceseknél kell kórházba menni.
2010. júl. 14. 22:59
 7/10 anonim ***** válasza:

szia.

Én de. 8-9 körül arra keltem hogy fájásaim vannak ,elkezdtük mérni 5 percesek voltak.Elmentem fürödni tengtem lengtem, a fájások már 4 aztán rendszeres 2-3,2-3,2-3 stb stb percesek voltak ,váltották egymást.Akkor irány a kórház,hagytak még 1-1,5 órát aztán előkészítés burokrepesztés...este 18:10 re lett meg a kisfiam. :)

(első baba volt)

2010. júl. 15. 01:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem írni hogy minden egyes fájás kereken 1 percig tartott.

utolsó voltam.

2010. júl. 15. 01:54
 9/10 anonim ***** válasza:

második vagyok.

Mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy én 8 napot túlhordtam a babámat.

Az elsőnél nekem is 5 perces fájás volt az első:)

2010. júl. 15. 06:40
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Már nagyon várom mikor bújik ki a kis újonc. Örülnék ha magától, fájásokkal jönne, nem pedig magzatvízelfolyással vagy esetleg később indítással......

Szép napot nektek!

2010. júl. 15. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!