Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes terhesen lehet...

24 hetes terhesen lehet vidámparkba menni? Van itt olyan, aki esetleg volt v. mikor a 2. trimeszterben?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 22:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Miért ne mehetnél? Legfeljebb a körhintáéra ne ülj fel,mert elszédülhetsz.
2012. júl. 12. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Én nem voltam, de nem is mennék terhesen. Illetve mennék, csak nem ülnék fel azokra a gyomorforgató körhintákra, óriáhajóra. Max. az óriáskerékre, az jó lassú. Ennél gyorsabb szerintem borzasztó trauma lehet a magzatnak.
2012. júl. 12. 22:33
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Egy csomó játékra nem ülnék fel, pedig nem vagyok parázós, ettem is mindent, és fürödtem is terhesen, de hogy fejjel lefele forgassanak... tényleg szörnyű lehet egy magzatnak.
2012. júl. 12. 22:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk a fejjel lefelé forgásra amúgy sem lennék kíváncsi, most sem vágyom rá. Az a helyzet, hogy legalább 10 éve nem jártam ott, és fogalmam sincs milyen változások vannak. A break dance már megvolt az nagyon tetszett, a hullámvasút (a fa állványos matuzsálem) nem igazán tűnt veszélyesnek. Ezeknél durvábbat nemigen szeretnék kipróbálni, de ilyenek beleférnek trhesen is, nem?
2012. júl. 12. 23:22
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
a régi hullámvasútra én is felülnék, ha nem keményednék sokat. :) De van egy csomó csónakázós meg ringatózós játék, amire simán mehetsz!
2012. júl. 12. 23:52
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
A rázkódás, meg a G erő nagyon rosszul hat a babára akár méhlepényleválást is okozhat. De egyéb más baj is lehet. Talán még egy-két évet kibírsz nélküle, aztán addig lehet, hogy lesznek még új játékok, amiket nyugodt szívvel kipróbálhatsz. De nézelődni, meg csónakázni, nyugodtan menj :)
2012. júl. 12. 23:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Minden játéknál ki van írva, kogy kik nem használhatják-többek között a terhesség is fél van tüntetve. Amúgy én tavaj voltam, elég lepukkant, ugyan olyan, mint évekkel ezelőtt. Ùgyhogy nem vesztesz semmit, ha kihagyod. Vigyázz magatokra!
2012. júl. 13. 06:02
 8/11 anonim ***** válasza:
A páromnak elmozdult a veseköve (amiről nem tudtunk) a breakdancetől, meg van egy ilyen pók és attól. Semmi durvára nem ültünk, de ez nagyon ver az üléshez. Én 150%, hogy a közelébe se mennék, de még a dodzsemnek se!
2012. júl. 13. 06:46
 9/11 anonim ***** válasza:

szerintem hagyd ki...

menjetek csónakázni annyi ringatózás bőven elég nektek :)

23 hetes kismama

2012. júl. 13. 09:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Amióta Pesten élek, minden nyáron megyek a Vidámparkba, néha este is, nagyon hangulatos.

Amikor terhes voltam megkérdeztem a nőgyógyászt, nem javasolta így abban az évben kimaradt.

2012. júl. 13. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!