24 hetes terhesen lehet vidámparkba menni? Van itt olyan, aki esetleg volt v. mikor a 2. trimeszterben?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 22:24
1/11 anonim válasza:
Miért ne mehetnél? Legfeljebb a körhintáéra ne ülj fel,mert elszédülhetsz.
2/11 anonim válasza:
Én nem voltam, de nem is mennék terhesen. Illetve mennék, csak nem ülnék fel azokra a gyomorforgató körhintákra, óriáhajóra. Max. az óriáskerékre, az jó lassú. Ennél gyorsabb szerintem borzasztó trauma lehet a magzatnak.
3/11 anonim válasza:
Egy csomó játékra nem ülnék fel, pedig nem vagyok parázós, ettem is mindent, és fürödtem is terhesen, de hogy fejjel lefele forgassanak... tényleg szörnyű lehet egy magzatnak.
4/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk a fejjel lefelé forgásra amúgy sem lennék kíváncsi, most sem vágyom rá. Az a helyzet, hogy legalább 10 éve nem jártam ott, és fogalmam sincs milyen változások vannak. A break dance már megvolt az nagyon tetszett, a hullámvasút (a fa állványos matuzsálem) nem igazán tűnt veszélyesnek. Ezeknél durvábbat nemigen szeretnék kipróbálni, de ilyenek beleférnek trhesen is, nem?
2012. júl. 12. 23:22
5/11 anonim válasza:
a régi hullámvasútra én is felülnék, ha nem keményednék sokat. :) De van egy csomó csónakázós meg ringatózós játék, amire simán mehetsz!
6/11 anonim válasza:
A rázkódás, meg a G erő nagyon rosszul hat a babára akár méhlepényleválást is okozhat. De egyéb más baj is lehet. Talán még egy-két évet kibírsz nélküle, aztán addig lehet, hogy lesznek még új játékok, amiket nyugodt szívvel kipróbálhatsz. De nézelődni, meg csónakázni, nyugodtan menj :)
7/11 anonim válasza:
Minden játéknál ki van írva, kogy kik nem használhatják-többek között a terhesség is fél van tüntetve. Amúgy én tavaj voltam, elég lepukkant, ugyan olyan, mint évekkel ezelőtt. Ùgyhogy nem vesztesz semmit, ha kihagyod. Vigyázz magatokra!
8/11 anonim válasza:
A páromnak elmozdult a veseköve (amiről nem tudtunk) a breakdancetől, meg van egy ilyen pók és attól. Semmi durvára nem ültünk, de ez nagyon ver az üléshez. Én 150%, hogy a közelébe se mennék, de még a dodzsemnek se!
9/11 anonim válasza:
szerintem hagyd ki...
menjetek csónakázni annyi ringatózás bőven elég nektek :)
23 hetes kismama
10/11 anonim válasza:
Amióta Pesten élek, minden nyáron megyek a Vidámparkba, néha este is, nagyon hangulatos.
Amikor terhes voltam megkérdeztem a nőgyógyászt, nem javasolta így abban az évben kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!