Terheseben elég reggelire egy müzliszelet a második trimeszterben?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 18:30
1/10 anonim válasza:
Étkezz rendesen! Majd leadod, ha megszületik!
40+3 hkm
2/10 anonim válasza:
Dehogy elég! Remélem nem akarsz fogyókúrázni pont most??
3/10 anonim válasza:
Ha annyit kívánsz (bírsz) megenni, akkor igen.
5/10 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok: Direktbe nehogy keveset egyél. Nyugalom ami felmegy le is megy.
6/10 anonim válasza:
Ha annyit bírsz csak megenni, akkor elég, de ha éhes vagy, akkor egyél nyugodtan, reggelire bármennyit ehetsz! Persze ne vidd túlzásba, mert fájni fog tőle a pocid, de ha csak ennyire futja, akkor sincs baj. Én pl. nem is reggelizem (alapból sem), mert fáj tőle a gyomrom. Ebédre rendesen ebédelek, vacsira meg gyümölcsök általában.
7/10 anonim válasza:
ha neked ennyi esik jol akkor eleg. en is van hogy csak egy banant eszek.
8/10 anonim válasza:
Férfi vagyok és nincs gyerekem, de megboldogult diákéveimben még úgy tanították, hogy a női test a magzat védelmére lett kitalálva. Amíg nem csinálsz magaddal valami extrém dolgot, mindent elvesz tőled a tested és a gyereked kapja. Radikális kijelentésekre hajlamos biológia tanárom szerint a gyerek úgy szív ki belőled mindent, mint egy daganat. Te is jobban jársz pár kilóval, mint potyogó fogakkal.
9/10 anonim válasza:
Ha azért eszed csak azt, mert azt kívánod és nem bírsz többet enni, akkor ok. Én is kevesebbet ettem terhesen, nálam a kívánósság teljesen kimaradt.
Viszont ha amúgy ennél többet is, csak vigyázni akarsz a vonalaidra, akkor ezt most sürgősen felejtsd el. Egyél amit és amennyit megkívánsz, persze ésszerű keretek közt.
10/10 anonim válasza:
Egyél ugyanúgy, ugyanannyit, mint a teherbeesés előtt (ha nem voltam súlyproblémáid és spéci diétát nem irt elő a doki). Amennyit akkor ettél az elég most is. Nem kell sem kettő helyett enni, sem fele annyit enni, mint korábban, hogy ne hizz el! Csak úgy, mint eddig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!