Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folyásra csak klion hüvelykúp...

Folyásra csak klion hüvelykúp elég?

Figyelt kérdés
33+5 napos kismama agyok,és a doki írt fel kliont,de más antibiotikumot nem.Nincs olyan sok,csak kevés.Azért írta fel,hogy ne menjen fel a fertőzés esetleg,meg egész terhesség alatt sokszor volt folyásom.Most nincs olyan sok,akkor elég önmagában a klion?
2012. júl. 12. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha fertőzésből eredő a folyásod, akkor hallgass a dokira, ő jobban tudja. De egyébként a fehér, vagy enyhén sárgás, enyhe szagú folyás tökéletesen normális terhesség alatt.
2012. júl. 12. 20:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy a doki tudja mit csinál.Egyébként nekem fehér,szagtalan folyásom volt, azt hittem normális, kiderült, hogy hüvelygyulladás, én is klion kúpot kaptam.Tehát ilyen esetben érdemes orvoshoz fordulni.

22 hkm

2012. júl. 13. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!