Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabad afonyat fogyasztani 2...

Szabad afonyat fogyasztani 2 honapos terhesen?

Figyelt kérdés

2012. júl. 12. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak nyers marhahúst nem szabad fogyasztani, minden mást igen, ami jólesik. Gyümölcsöt pedig kifejezetten ajánlott, mindegy milyet!!!! Hacsak nem vagy rá allergiás (tehát nagyon új dolgokkal ne most kísérletezz) nem lehet bajod tőle.
2012. júl. 12. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyers tojás (tiramisu) és penészes sajtok is kerülendők.

Áfonyát ehetsz nyugodtan, enyhe székrekedést csinálhat, de nem törvényszerű.

2012. júl. 12. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ennyi idős terhesen szusit ettem,mert nagyon hányós voltam és előtte egy héttel tudtam meg,hogy terhes vagyok. Persze egész nap feküdtem és hánytam,nem volt erőm ilyen tiltott dolgok után nézelődni. Szóval igen,ettem szusit,semmi baj nem lett. A mai napig én keverek ki majonézt a padlizsánkrémhez,a baba is és én is egészségesek vagyunk. Persze jobb óvatosnak lenni,de túlparázni sem kell mindent,150 éve nem voltak ilyen élelmiszerek,mint most,mégis jóval szívósabbak pl. Nagyszüleink,dédszüleink,mint mi.
2012. júl. 12. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

szabad egyáltalán enni????? legközelebb ez lesz a kérdés????

Óh ne már..

2012. júl. 12. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
szusit szabad enni, legalábbis japánban születnek szép számmal az egészséges gyerekek. Halat nyersen is szabad enni bármikor... a majonézzel sincs semmi gond. A nyers húsnak megvan az oka, hogy miért nem szabad, annak nézzen utána aki akar, sőt, gondolom a penészes sajtoknak is megvan az oka. Egy terhes nő nem beteg, nem kell diétáznia, ehet bármit, ami jól esik neki, vagy amit megkíván...
2012. júl. 12. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!