Amikor kicsit kiemelkedik a pocim, az a rúgás?
Figyelt kérdés
Most tapasztaltam először.2009. júl. 12. 14:16
1/5 anonim válasza:
Szia!Hány hetes vagy?Nekem amikor határozottan rúgott akkor mozgott a hasam amikor meg kinyomja magát akkor "púpos" a hasam hol kisebb hol nagyobb a "púp":) Mostanában inkább kinyomja magát már kevesebb a rúgás és inkább fészkelődik de már azt is nagyon szépen látni és érezni:))))
34 hetes km
2/5 A kérdező kommentje:
19+6
2009. júl. 12. 15:01
4/5 anonim válasza:
Igen ez biztosan az lesz!Én is ilyen idősen éreztem meg őt előszőr. Nagyon jó érzés volt, de majd lesz furább is, amikor teljesen megfordul a hasadban,vagy amikor úgy érzed hogy kapar.Biztos nem kapar ,de nagyon fura, és egyben jó is!!!Boldog babavárást! 21h km
5/5 A kérdező kommentje:
Néha olyan is van, mintha 'beszorúlt' volna valamelyik petefészkem fölé, máshogy nem tudom leírni az érzést, ilyenkor olyan fura, arra várok, hogy változtasson a kis helyzetén, aztán azzal a kis huppanásfélével, amitől a poci ki és bemegy egy ponton, helyreáll az érzet...remélem ilyenkor igazából nem szorúl be semmibe sem, csak én érzem így.
2009. júl. 12. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!