Aki nagyon ért hozzá, hogy a pocak alakjából mi lesz kisfiú, vagy kislány?
36+4 hetes vagyok,és nem tudom még biztosan.csak 1x mondtak valamit,ami ugye nem biztos.
Fiú vagy lány.
Ne adj a pocakformás babonákra.
OFF: en kisfiut irok,erre lepontoznak :s en nem ertem itt a nyalis lepontozokat...azert mert O kislanyt szeretne..irjatok hogy kislany (tisztelet a kivetelnek),de aki azert engem lepontoz mert en kisfiut irok hat szegyellje el magat!!! Miert "nem hasznos" a velemenyem? :O
Kulonben is mindegy csak egeszseges legyen!
Hát én most bevállalom, hogy lepontoztam. Ugyanis nem sokra tartom azt, aki erre a kérdésre nem azt a választ írja, hogy ez bizony nem hozzáértés kérdése...
Kedves kérdező, nincs olyan hozzáértő, aki jogosan következtetne bármire is a hasad formájából. Semmi köze a baba neméhez. Nem tudom hány évszázadnak kell eltelnie, hogy a nők végre felfogják ezt... De aki ennyire hisz benne, magyarázza már el, hogy mi ebben a logika, légyszi!
Hívd édesemnek, aki örül ennek, én sajnos nem vagyok az édesed.
Ja, régen az asszonyok 50%-os pontossággal el is találták a baba nemét! Ez aztán már komoly tudomány :)
De tényleg meséld már el ennek a logikáját... Mitől lesz "hegyes" has a fiúknál? Odanyomják a kukijukat, vagy mi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!