Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Köldök környékén szúró,...

Köldök környékén szúró, hasító fájdalom lehet jósló?

Figyelt kérdés

Vagy a baba nyomhat valamit? Menjek kórházba, vagy ez normális? Fekve szinte el is múlik, csak néha jön elő.

36 hetes kismama

2012. júl. 11. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Inkább menj be 10szer feleslegesen, mint egyszer későn!

Lehet, hogy idegvégződést nyom. Nem, nem jósló, legalábbis szerintem, nekem mindkét terhességemnél a hátamból sugárzott a pocakom felé, és görcsöltem. Rá 3 napra a kezemben volt a kislányom.

38+2 hkm (megint kislányt várok, 36. héten 2900 g-ra becsülték)

2012. júl. 11. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
A joslo sztem minden esetben gorccsel jar,bar elso babat varom es nem vagyok vmi tapasztalt. Viszont ilyen szuro erzes nekem is van 1 hete kb. Ilyenkor mindig varom a gorcsoket,de azok nem tarsulnak hozza. Sztem nincs baj,de orvos sem vagyok. 36 hkm
2012. júl. 11. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont tegnap írtam ki ugyanezt a kérdést, mert tegnap volt nekem ilyen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Nem sok válasz érkezett, nem is értem, hogy senki nem érez ilyet, vagy mi, de ezek szerint van aki :o)

Mára már semmi bajom nem volt, sőt már estére sem.

Holnap megyek dokihoz, azért rákérdezek, hogy mi lehet.

Nem hiszem, hogy jósló, mert a jósló görccsel jár, és nem köldök környékén.

35 hetes kismama

2012. júl. 11. 21:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Kedves utolsó, légyszi majd írd meg, hogy mit mondott a doki. Én is voltam a héten, elvileg minden rendben. Lehet, hogy csak a hidegfront? Ma reggel már nem érzem, nem tudom, napközben, estére hogy alakul.
2012. júl. 12. 06:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Na, tegnap voltam dokinál, ő sem mondott rá különösebben semmit, csak annyit, hogy tuti, hogy a baba csinálta. Ennyi idősen már csinál ilyeneket. Ő is mondta, hogy olyan, mintha a hasamon keresztül akart volna kijönni? Mondtam igen. Semmi problémát nem mondott rá.

Azóta nekem nincs ilyen, viszont egy ujjnyira kinyíltam az utóbbi hetekben. Te jól vagy már?

2012. júl. 13. 13:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ, örülök, hogy minden ok. Nálam is megszűnt ez a dolog, már nem fáj egyáltalán. Biztos rossz helyen nyomott valamit a baba ezek szerint. Kitartás a következő néhány héthez!
2012. júl. 14. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!