Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szúró fájdalom a lengőbordánál?

Szúró fájdalom a lengőbordánál?

Figyelt kérdés
30+3 hetes kismama vagyok, ikreket várok. Pár napja nyomást érzek a jobb oldalon a mellem alatt, kb. a lengőbordámnál, amire eddig azt hittem, hogy az egyik baba nyom valamit, de tegnap estére ez a nyomás fájdalommá vált, mintha beszorult volna valami a bordám alá. Levegővételre rosszabb. Volt valakinek hasonló? Mi lehet ez?
2012. jún. 4. 01:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem terhesen epeköveim voltak, az pont ott fáj, a jobb mell alatt. Remélem neked nem ilyen problémád van. Az is lehet, hogy az egyik baba nyomja az epevezetékedet. Én azt ajánlom, hogy menj el a háziorvoshoz, és kérj egy beutalót hasi uh-ra, ott megnézik mi a gond, nehogy nagy baj legyen belőle. Bármi is az, ki kell deríteni mi a probléma, terhesen ez nem játék.

A hasi uh-n még pont látszik a babáktól az epéd, nekem 38 hetesen is nézték, és létszik.

2012. jún. 4. 06:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem epehomokom van, szintén terhesség alatt derült ki, jobb bordaív alatti fájdalom miatt, plusz még a kispasas is nyomja. Először kizárták vérvétellel a HELLP szindrómát, májfunkciót ellenőrizték, mert az veszélyes Rád is és a babákra nézve is. Mindenképpen szólj orvosnak, ha az epéd, akkor sem lenne jó ha begörcsölnél. Amikor kiderült mitől van, a homeopátiás bogyókkal és diétával tök jól voltam, ha estére már nem, akkor a No-spa segített.

36 hetes kismama

2012. jún. 4. 09:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azóta annyi történt, hogy telefonon beszéltem a védőnővel, s ő azt mondta, hogy a nyilalo fájdalom a lengoborda kimozdulasa az ízületi ívbol. Ő azt mondta, hogy az epeko bor sokkal jár. Mindenesetre a heten úgyis kell mennem a háziorvoshoz, mondom neki is, hétfőn meg megyek a dokimhoz is.
2012. jún. 5. 04:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Elnézést, az automata javítás hülyeséget irt... Szóval az epekő gorccsel jár.
2012. jún. 5. 04:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a homok nem okozott görcsöt, olyan volt, mintha egész nap kötőtűvel szurkálnák.

36 hetes kismama

2012. jún. 5. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!