Szúró fájdalom a lengőbordánál?
Nekem terhesen epeköveim voltak, az pont ott fáj, a jobb mell alatt. Remélem neked nem ilyen problémád van. Az is lehet, hogy az egyik baba nyomja az epevezetékedet. Én azt ajánlom, hogy menj el a háziorvoshoz, és kérj egy beutalót hasi uh-ra, ott megnézik mi a gond, nehogy nagy baj legyen belőle. Bármi is az, ki kell deríteni mi a probléma, terhesen ez nem játék.
A hasi uh-n még pont látszik a babáktól az epéd, nekem 38 hetesen is nézték, és létszik.
Nekem epehomokom van, szintén terhesség alatt derült ki, jobb bordaív alatti fájdalom miatt, plusz még a kispasas is nyomja. Először kizárták vérvétellel a HELLP szindrómát, májfunkciót ellenőrizték, mert az veszélyes Rád is és a babákra nézve is. Mindenképpen szólj orvosnak, ha az epéd, akkor sem lenne jó ha begörcsölnél. Amikor kiderült mitől van, a homeopátiás bogyókkal és diétával tök jól voltam, ha estére már nem, akkor a No-spa segített.
36 hetes kismama
Nekem a homok nem okozott görcsöt, olyan volt, mintha egész nap kötőtűvel szurkálnák.
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!