Keressek másik dokit vagy várjak?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok a jól számolom, 10 napja csináltam tesztet ami pozitiv lett, telefonáltam a dokimnak h kérnék idöpontot és majd csak agusztus 23- ra kaptam, szóval addigra 11-12 hetes terhes leszek, várjak vagy keresek másikat?különben nagyon szeretem, kedves meg normális a doktornö nem szeretnék váltani.2012. júl. 11. 17:49
11/12 anonim válasza:
Szia! 7-es vagyok. Mi a helyzet? Sikerült az UH? Légyszi írd meg!Köszi.
12/12 A kérdező kommentje:
Megfogadtam a tanácsotokat, kértem egy másik dokinál idöpontot, jövö csütörtökön megyek :) már alig várom :)remélem minden rendben lesz, köszi szépen h ennyien válaszoltatok :)
2012. júl. 13. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!