Akik Sztk-s rendelésre mentek a terhességükkel, tényleg ilyen későn kell menni?
Figyelt kérdés
Most hívtam fel az Sztk-t mert a kórházból senkit sem tudtam elérni.És augusztus 13.-ára kaptam időpontot.De hát akkor már 10 hetes terhes leszek!:S
De hát nem is értem...csak tudni szeretném hogy minden oké és hogy jól van a babám.5-7 hetesen már petezsákot meg szívdobogást is szoktak látni nem? :S
2012. júl. 11. 13:29
11/12 A kérdező kommentje:
De miért nem mondják akkor azt hogy nincs idejük menjek máshova.De azt mondta hiába akarok menni,nem fognak velem foglalkozni.Hát mondom nagyon jó.
Ja és hogy nyáron csak délelőtt vannak,hát akkor ha ennyi beteg van akkor legyenek délután is vagy oldják meg.
De mégis csak szeretném biztosan tudni hogy jól vagyunk és minden rendben van....de ezek...ezek sz*rnak bele.
Nagyon el vagyok kenődve! :(
2012. júl. 11. 17:51
12/12 A kérdező kommentje:
amúgy "én te ő" Gratulálok a babádhoz.
2012. júl. 11. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!