Akik Sztk-s rendelésre mentek a terhességükkel, tényleg ilyen későn kell menni?
Most hívtam fel az Sztk-t mert a kórházból senkit sem tudtam elérni.És augusztus 13.-ára kaptam időpontot.De hát akkor már 10 hetes terhes leszek!:S
De hát nem is értem...csak tudni szeretném hogy minden oké és hogy jól van a babám.5-7 hetesen már petezsákot meg szívdobogást is szoktak látni nem? :S
nálunk úgy van az sztk-s rendelés,hogy bemegyek mikor van nőgyógyászati rendelés és kivárom a sorom, nem adnak előre időpontot.Ez nálatok így nem megy?
Amúgy nem éppen a legkorábbi időpont, de bajotok nem lesz.
Én első babával 8 hetesen voltam először,most a 2.nál korábban de csak vérzés miatt, amúgy nem mentem volna a 8.hétig.
Persze,én sem akartam holnap után menni,még csak 5 hetes vagyok,de gondoltam valami 7-8 hetes már eléggé illő.Jó helyen van-e meg ilyenek.
Igen,nem tud hamarabb időpontot adni.Kérdeztem is tőle hogy az nem késő?Azt mondja nem.ja meg olyat hallottam hogy nincs ultrahangjuk.Kérdeztem,azt mondta van de majd kiutalnak a kórházba.Mondom akkor nem célszerűbb őket felhívnom inkább,azt mondta ha nincs bajom nem hiszi hogy foglalkoznak velem.Mondom de jó nekem. :S
Vissza térve az időpontra.Nem,sajnos már nincs olyan hogy bemegyek és kivárom a sorom.Mindenhez időpont kell amit hetekkel meg hónapokkal később kapsz.Szóval undorító ez az egész.
Szóval lehet hogy én is magánrendelőben fogok kikötni.
Azért köszönöm a válaszokat.
Nálunk nem is foglalkoznak azzal aki időpont nélkül megy pl! :S
Engem 16 hetesen, is akartak küldeni mert nem az "én" dokim rendelt! NA én nem hagytam magam!
Hát ez nagyon szuper.2 hét múlva fogadnak?Akkor csak itt ekkora nem törődöm parasztok úgy látszik.
Amúgy Szolnoki Sztk-ról beszélek.És helyi vagytok tehát nem is vidékről akarok feltartani az ő rendelésüket.
Nevetséges!:( Tök le vagytok törve! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!