Szerintetek lelkiismeret-furdalásomnak kéne lennie azért, mert azért gondolkozunk a 3. gyerkőcön, mert a nagycsaládosok több támogatásban részesülnek, mint a kétgyermekesek?
2 gyermekem van,az egyik 5 éves,a másik 2.Sajnos kilátástalan,hogy milyen munkám lenne,mire a kisebbik után lejár a GYES,a férjemé is kilátástalan,mivel a postát most szervezik át és ő ott dolgozik.Mi a véleményetek?3 GYEREKESEK!!!Tényleg könnyebb egy kicsit az életetek?Nem a segélyekről beszélek!!!!!!!!!!,hanem arról,hogy aki dolgozik,az adókedvezményt kap a 3gyerkőc után,nem is keveset.+hát a lakásfenntartási tám.,gázárkedv.,gyermekvéd. kedv.,8évig GYET.,ingyen TK.,étkezés.
Érdemes ezekért egy 3.gyerkőcöt bevállalni?
Háát egyéni körülményektől függ, jobban jársz e vele. Nekünk a 3.baba védekezés mellett lett (amúgy 2-t vállatunk volna csak).
És igen van egy egyel több családi pótlék az el is megy pelusra tápszerre.
Gázártámogatás, az egy vicc összeg. Nálunk az önkormányzat nem ad ilyen lakhatási meg ilyen olyan kedvezményt csak annak aki nagyon rosszul áll. Annyira nem állunk rosszul-...viszont annyira meg nem keres jól a férjem hogy az adókedvezményből rengeteget érvényesíteni tudjunk. Valamennyit tudunk az igaz.
A gyet...hááát értem hogy nincs munkád de a legkisebb 8 éves koráig 25 ezer ft lesz az ÖSSZJÖVEDELMED?? AZ iszonyú kevés.
Adókedvezmény ki tudja meddig van, 3 gyerek az míg picik nem olyan sok de ahogy nőnek 3x annyi étel, ruha, szórakozás,tábor, csoport osztály pénz, ha vmi sportot megszeret 3x annyi annak a díja is,ha korrepetálás vagy nem várt betegség jön az is nagyon durván megdobja a költségeket (nekem a nagyobbamról most derült ki nemrég hogy milyen külön fejlesztések kellenek neki ha azt akarom hogy rendes iskolába járhasson, de ez korábban nem derült ki még róla).
Később 3 gyereket kell elindítani az életben, jó én se vagyok híve annak hogy MINDENT a fenekük alá tegyünk, de az se jó véglet amit mi kaptunk a férjemmel a nagy semmi,,,,hogy ha vmi kell majd szerezzük meg magunknak.
Ha a férjed munkája kilátástalan akkor miből lesz eltartva a meglévő kettő is?
Nem bántani akarlak, csak ezek olyan dolgok amik nem látszanak elsőre csak mikor már ott a 3 gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!