Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogfájás. Még 2napig birnom...

Fogfájás. Még 2napig birnom kell, mit csináljak?

Figyelt kérdés

7hetes kismama vagyok,, és most már pár órája nagyon fáj a fogam. Hívtam a dokimat, és csütörtökre kaptam időt. Hogy bírjam ki addig? Nem szeretnék gyógyszert bevenni. Vmi más alternatíva? Akármi érdekel. Pl a meleg jó rá, vagy a hideg? Más dokihoz nem szeretnék menni, mert elég félős vagyok, csak a sajátomban bízom.

Köszönöm.

2012. júl. 10. 14:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
tegyél rá meleg megy magpárnát állkapocssodra jot tesz enyhiti a fájdalmat illetve egy szem panadolt
2012. júl. 10. 14:08
 2/15 anonim ***** válasza:

A meleg csak felélénkíti a vérkeringést ha idegközeli luk van benne és pl. most lüktet akkor meg fogsz örülni ha meggymagpárnát raksz rá.

a hideg csak pár percig hatott és adott enyhülést.

attól függ mi a baj. de sztem add fel az elveidet és menj el máshoz - tudom mit írtál .- mert ha begennyesedik még csütörtökig az árthat is és nem is fog hatni az érzéstelenítés esetleges húzásnál kapsz ugyan de csak a szádat zsibbasztja majd mindent érzel majd.

2012. júl. 10. 14:09
 3/15 anonim ***** válasza:
Algopyrint nyugodtan bevehetsz, ate kínlódásod rosszabat tesz a babának, mint egy szem gyógyszer (védőnőm mondta mindig).
2012. júl. 10. 14:10
 4/15 anonim ***** válasza:
bocs a gyatra helyesírásért, siettem....
2012. júl. 10. 14:14
 5/15 anonim ***** válasza:

Menj el az ügyeletre, vagy másik orvoshoz, rosszabb ha szenvedsz.

Ha van otthon lidokain spray, azzal fújd be, vagy panadol.

2012. júl. 10. 14:15
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Gyökérkezelés lesz, a régi amalgám tömésem alatt szuvasodott a fogam,és azt kkell még megcsinálni.

Megpróbálom vhogy átvészelni,csak van még az egésznapos hányingerem és a pici 3évesem is nyaggat hogy babázzunk.... Nehéz jaj.

Gyógyszerrel estig várok az biztos, aludni tudjak legalább.

2012. júl. 10. 14:16
 7/15 krisztivan ***** válasza:
Vagy menjél másik fogdokihoz,vagy algopyrin.Többet árt ha szenvedsz mintha bevennél 1-2 szem gyógyszert:-))
2012. júl. 10. 14:17
 8/15 anonim ***** válasza:
Mindenkivel egyetértek. egy-egy szem fájdalomcsillapító kevesebbet árt, mint a fájdalom okozta feszültség benned! Nem lesz tőle semmi baja! Sajnálom, hogy nem mész el máshoz! Jobb lenne pedig!
2012. júl. 10. 14:22
 9/15 anonim ***** válasza:
2012. júl. 10. 14:25
 10/15 anonim ***** válasza:

Mondtad az orvosnak, hogy terhes vagy? Ha igen, akkor nem túl rendes tőle, hogy nem fogad azonnal, az ex-vőlegényem fogorvos és mindig előre veszi a kismamákat.

A fájdalomra a Mesulid tablettát ajánlanám, bár nem tudom, hogy vényes-e.

2012. júl. 10. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!