Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg ennyire "gáz" lennék,...

Tényleg ennyire "gáz" lennék, amiért nem erősködöm a párommal, hogy legyen jelen a szülésnél?

Figyelt kérdés
A kismamák állandóan megbotránkoznak,hogy velem nem jön be a párom a szülőszobára. Mivel nem bírja a vért és én nem akarom,hogy úgy lásson,ahogy egy nő kinéz alulról szülés után,ezért nem is erőlködöm. Ezért miért kell lenézni az embert? Szerintem az apás szülés akkor szép dolog,ha mindkét fél akarja és úgy érzi az apa is,hogy támogatni tudja az anyát a vajúdáskor. Nekem semmi bajom azokkal,akik ezt választják,mert nagyon bensőségesnek gondolom,de azért miért kell beszólniuk,amiért mi nem tartozunk közéjük? Van itt más kismama is,akit nem kísér be a párja?
2012. júl. 9. 14:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy gáz egyáltalán. Az én férjem sem fog bejönni velem. Nekem is furcsa, hogy ki vannak akadva az emberek, mikor mondom, hogy nem fog bejönni. Nagyon ideges, izgulós fajta, lehet, hogy még rosszul is lenne ott bent, nem hiszem, hogy számomra megnyugtató lenne, ha ő ott toporzékolna és idegeskedne.
2012. júl. 9. 15:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Régi "hagyomány" hogy férjed és apósod,e ergo a család férfi tagjai egy kocsmába vészelik át a vajúdást ás mikor megszületett ahány centi vagy deka annyi felest kell meginniuk h legyen tejes :D :D ez a tejfakasztó buli :D :D Egyáltalán nem gáz, akik bent vannak azoknak szerintem fele szívesebben lenne máshol csak a nő kizsarolta, könyörögte. Nem kell látnia hogy tudja hogy milyen nehéz amin keresztül mész..Nem hülye, ma már van internet emg TV pontosan tudja mi folyik odabent :D.
2012. júl. 9. 16:45
 13/18 anonim ***** válasza:
és apukád is természetesen
2012. júl. 9. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét szülésemnél benn volt a férjem, bár az elsőnél nem tervezte ő sem, aztán mégis bejött, majd maradt is, de nem gondolom, hogy gáz lennél. Ez abszolút a ti magánügyetek, senkinek semmi köze hozzá. Ne törődj a rosszindulatú megjegyzésekkel. Ha valaki emiatt leszól, az inkább őt minősíti, nem téged.

Könnyű szülést és sok boldogságot kívánok!

2012. júl. 9. 20:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs ezzel. Mi tegnap beszéltünk erről a párommal és nem szeretne bejönni de kint fog várni. Én sem vagyok biztos benne hogy szeretném hogy velem legyen ott bent.
2012. júl. 9. 20:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem sem lesz bent a párom. Megkérdeztem,szeretne-e,azt mondta nem,én meg mondtam,rendben. Persze valahol félek,hogy tök egyedül fogok vajúdni órákon át,de magánál a szülésnél nem is igényelném,hogy bent legyen,ott sok minden kijön az emberből,nem csak a picúr. Talán saját magamnak is jobb,ha tudom,nem látott úgy. Valószínűleg neki is,ezért nem szeretne bejönni. Abban azért bízom,hogy ott a vajúdás alatt azért mégis bent lesz,de nem fogom sem kérni,sem erőltetni. Ha bejön bejön,ha nem,hát végigcsinálom egyedül. Szerintem ne hallgass azokra,akik lenéznek emiatt,ez mindenkinek a magánügye. Senki nem lesz attól több,vagy kevesebb,jobb,vagy rosszabb apa,hogy bent van,vagy nincs bent :)

Nagyon boldog babavárást!

28hkm

2012. júl. 9. 23:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Én rákérdeztem páromnál,be akar-e jönni.A válasza nem volt.Ezzel le is zártam.Nem érdekel bejön-e vagy sem.Most ha nem kiváncsi a dologra,vagy arra hogy szenvedek,vagy esetleg nem birja a látványt,akkor mit erőltessem.A gyerek attól még megszületik és ugyanugy a gyereke lesz neki.
2012. júl. 10. 07:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem nővérem és anyukám volt bent felváltva, szerintem a legjobb választás.
2012. júl. 10. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!