Tényleg ennyire "gáz" lennék, amiért nem erősködöm a párommal, hogy legyen jelen a szülésnél?
Nem, nem vagy gáz.
Velem bent volt ugyan a párom, és minden így volt tökéletes, de mi mindketten akartuk.
Ha apa szeretne bent lenni, akkor hagy menjen, de ha nem akkor nem szabad erőltetni, mert abból semmi jó nem sülhet ki.
az én férjem sem jön be, kérdeztem, hogy akar-e, azt mondta nem, én meg:Hála az égnek, mert én sem akarom.
Amikor engem győzködtek, hogy apás szülés, valahogy egyik érv sem hatott meg:
"együtt csináltuk, az a minimum, hogy bejön" - bocs, de ne kierőszakolásból legyen ott, meg mert ráeröltetem, hanem magáért az élményért, nem fogok utlimátumokat adni neki, ha csak ezért jön be, akkor ott egye meg a fene a dolgot.
"élete legszebb pillanatát hagyja ki" - ugyanilyen legszebb pillanat, amikor meglátja a lányát a karomban
"erősíti a köteléket"- akkor a mi apáink, nagyapáink nem szerették a gyereküket, mert nem voltak ott a születésünkkor?Meg akit örökbe fogadtak vagy császáros, aki lekéste apuka a szülést stb. Ugyanmár!
"jobban tisztel majd"- nem célom győzködni, hogy milyen nehéz a szülés, van annyi esze, hogy tudja, nem sétagalopp, de amúgy sem neki akarok bizonygatni egy szüléssel, hogy micsoda fain csaj vagyok, az a lényeg, hogy a gyerek egészségesen szülessen, minden más másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!