Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kicsi a pocak?

Miért kicsi a pocak?

Figyelt kérdés
2 napom van vissza a kiírtig,de a pocím olyan mint aki az 5.hónapjában van!ez normális?elszomorít!első terhességem!
2012. júl. 9. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogy akinek a méh hátsó részén tapadt meg annak kicsi a pocakja.Ne aggódj ha egészséges és minden rendben van az a lényeg!Remélem könnyű szülésed lesz és rendben lesztek.Addig is kitartás!
2012. júl. 9. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha az uh-kon minden rendben van, akkor ne izgulj! Nekem is nagyon kis pocakom volt, egyszer soron kívüli uh-ra is elküldtek, h minden rendben van-e. :) A kislányom 3100 grammal és 56 cm-el született! És 4 nap múlva lapos hassal hagytam el a kórházat. :) Örülj neki! Ha valakinek hatalmas a hasa, az nem azt jelenti, h hatalmas a babája is, sőt... ez csak a felesleges zsírréteg. AZ meg minek? Sok boldogságot!
2012. júl. 9. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha eddig nagyobb volt a pocid annál,mint amit leírtál,akkor csak leszállt a méhed,készülődik a szülésre. Ha alapból kicsi,akkor annak örülj!!! Nagyon örülj!!! Kicsi pocival tuti nem lesz kötényhasad!-mint nekem :-(

Boldog babavárást Mindenkinek!!

Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos,9hkm

2012. júl. 9. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja,és egy off! : Nekem csak nagy hasam volt. Nem volt alatta sok felesleges zsírréteg,összesen durván 5 kg plusszal jöttem haza a kórházból,a régi nacim simán rám jött,minden hova híztam a terhesség alatt (összesen 14-15 kg-ot,amiből durván 7-8 kg lejött szülésnél,+ a vizesedett boka),és a +kb 5kg-ban nem is igazán a tényleges felesleg volt,hanem inkább a kötényhas súlya,illetve a belövellt mell súlya.
2012. júl. 9. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj neki hogy kicsi a pocakod,legalább könnyebben visszahúzódik! Nekem hatalmas pocakom volt,122 cm voltam körbe a köldök alatt mérve ráadásul,de igaz 4150g lett a babám és szülés után egyből -10 aztán ahogy hazaértem lement még -5 ami víz volt a lábamon és 3 kg maradt. De viszont a hasam az sajnos megjárta,mert tiszta csík lettem és dolgozhatok majd rajta hogy ne legyen ilyen löttyedt.. :(
2012. júl. 9. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!