Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes kismamik hogy vagytok?

16 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Én 16+5 hetes vagyok, a babám sokat mocorog. Nagyon IZGULOK, hogy minden rendben legyen. 11hetesen erős vérzéssel kerültem kórházba, de azóta minden rendben.

Pécsi KM

2009. júl. 10. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:

szijo, en is pecsrol

ugyanez volt, 12 hetesen verzes

aztan 18 hetesen is

most vagyok a 20.-ban

es nagyon feszit minden, gondolom novoget, van kis legszomj is olykor

sokat pihizz, olvasd ki az osszes konyvet, nezd meg az osszes sorozatot, nem szabad erolkodni...

en is folyton izgulok, h minden oke legyen

a sok mocorgas a pocidban csak jo jel, nemsokara zenet is jatszhatsz a mutyurnek

nyugodt babavarast!

2009. júl. 10. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:

én 16+2 vagyok, és már teljesen jól vagyok :) mocorog a baba, igaz még olyan keveset, hogy néha aggódom, hogy miért nem érzem. de ezzel így voltam a "nagynál" is :)

túl vagyok az afpn, túl egy terheléses cukron, és várom a 18. heti uh-ot :)

2009. júl. 11. 08:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!én 16+1 hetes vagyok.jól vagyok.Néha van egy kis hasszúrkám.hétfőn megyek AFP-re.Izgulok,hogy minden rendben legyen.Tegnap voltam dokinál.Mondtam neki a félelmem,megnézte a kis drágámat és azt mondta nincs mitől félnem.Nagyon rendben van a gyerkőc.REMÉLEM MINDEN RENDBEN LESZ!Viszont azt még nem tudom,hogy fiú vagy lány.Majd a 18.heti uh-on remélem már megtudja mondani.Pihenj sokat és gondolj arra milyen jó lesz ha megszületik.Boldog babavárást!!
2009. júl. 11. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok.még nem érzem a mocorgást.remélem már nem kell sokat várnom,hogy átéljem.
2009. júl. 11. 08:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én is túl vagyok az afp-n, várom az eredményt és már alig bírom kivárni az ultrahangot!

Ma reggel is sokat mocorgot. Megnyugtató, hogy érzem már, így legalább tudom, hogy jól van.

2009. júl. 13. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!