Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemes megvenni a...

Mikor érdemes megvenni a fontosabb kisbaba dolgokat/holmikat?

Figyelt kérdés
Kiságy, pelenkázó, babakocsi, fürdető szekrény (nem tudom a pontos nevét), etetőszék, hordozó, légzésfigyelő, stb!
2008. máj. 3. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Kiságyunk, pelenkázónk egy hete van, hordozót a sógornőméktől kapunk kölcsön, és két hét múlva hozzák el. A babaruhák beszerzése folyamatos, ha megtetszik valami, akkor megveszem. Tegnap vettünk neki takarót, textilpelenkákat, babaápolási cuccokat.

33. hetes kismama

2008. máj. 3. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekünk már össze van rakva a kiságy,vannak ruhácskái,az unokatesójától "örökli" a babakocsit.

Még van egy csomó apróság,ami kell,mostanában fogjuk beszerezni.

Később nem tuodm,hogy fogom viselni magam..)

32 hetes kismami

2008. máj. 3. 14:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Én 35 hetes kismami vok. És olyan 20 hetes kortól folyamatosan vásárolunk dolgokat, ami megtetszik és éppen akcióban van. Így sok nagyon jó dologhoz hozá jutottunk akciós áron. Úgyhogy kezd hamarabb, hoyg tudj spórolni, mert nem lesz könnyű mindent megvenni. Kiságyat 1 hete vettük meg. a babakocsitmár vagy 2 hónapja stb........

Sok boldgogságot,

2008. máj. 3. 14:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

20 hetes vagyok, és szerintem már el kellene kezdeni vásárolgatni, mert egyszerre sok lesz. A kiságyunk már megvan, 1 hete, kaptuk, és el kellett hozni, a babakocsit már nézegetem, lassan azt is megvesszük. A kisruhákat is öszeirom mostmár.

Hány hetes vgy?

2008. máj. 3. 16:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Én még csak 6hetes+3napos kismama vagyok! :)))
2008. máj. 3. 16:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia.Én 15 hetes vagyok.A babahordót már rég megvettük,mert le volt árazva,vétek lett volna otthagyni.A babakocsit is megvettük,mert megtetszett és olcsó is volt.Érdemes szerintem inkább apránként vásárolni, mert akkor bőven van időd nézelődni és anyagilag sem megterhelő annyira.Ababaruha lesz az utolsó.Etetőszéket nem vennék,az ráér,mivel remélhetőleg szpotatni fogsz az elején.Az ismerősünk vett,valami nem olcsót,egyszer ült talán benne a gyerek,mert inkább az asztalnál szeret ülni a nagyokkal...
2008. máj. 3. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem akko ráérsz még, majd 20 hetes körül. Ráadásul az sem egy hátrány, ha tudod, kisfiu, vagy kislány. Bár az első cuccokat érdemes fehérben venni, vagy olyan szint, ami mind a kettőnek jó.

boldog babavárást!

2008. máj. 3. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja,azért addig én sem vásároltam,míg a 12 hetet nem töltöttem be.Gondolom sejted miért...pedig nem vagyok babonás,de bitos ami biztos...Vigyázzatok magatokra.
2008. máj. 3. 16:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! Én is olyan kb 20-25 hétre gondoltam, + ahogyan lesz pénzünk majd. :))
2008. máj. 3. 16:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az első rucit 16hetesen vettem meg,mert már nem bírtam ki:)A párom nem örült neki,ő elővigyázatosabb-én nem vagyok babonás..csak rosszab sztem ha ezen parázik valaki,azt a baba is megérzi.Ha kételkedsz mennyi pénzetek lesz,akkor kezd minnél hamarabb.Nekünk is szűkre van már szabva,mert ráadásul én hat.idejű szerz.voltam meló helyen és a munknélküli nagyon kevés..:(szval már olyan 20hét körül elkezdtünk vásárolni jobban.Azthiszem 26hetes voltam mikor a babakocsit ,légz.figyelőt megvettük..amúgy minden rucink megvan már,mondjuk én a nagyobbacska ruhákat sokszor turiban vettem-bár ez is olyan dolog,hogy a tescoban tök jó dolgok vannak és pamutból,hogy olcsóbbra jön ki egy bady vagy egy rugi ,mint a turiban-és tök aranyosak.Szval érdemes szétnézni.Sztem nem érdemes ezreket rákölteni egy egy ruhára,mert hamar kinövi.Apróbb dolgokat folyamatosan veszegettem-lázmérő,orrszívó stb..egyszerre nagyon sok lenne amúgy.Én már nem is merném össze számolni...sztem olyan 20hét után nyugodtan vegyétek meg a dolgokat,vagy legalább is a kicsiket,a nagyokat meg nézegessétek,hol érdemes.Annyira változók az árak,hogy néha érdemes utazni egy kicsit ,mert több ezret spórolhattok meg...etetőszék sztem sem kell még..jah pl.babakádat is érdemes a tescoból venni-kb 2000ft és pár hónaposan úgy is igényelni fogja már a nagy kádban fürdést:)hirtelen ennyi jutott eszembe.30hetes kismama

2008. máj. 3. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!