Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak a párommal nem...

Mit csináljak a párommal nem bírom tovább?

Figyelt kérdés

Pár hét múlva babánk születik, ő állandóan dolgozik,szombat vasárnap is, ma kivételesen itthon van, és megkértem,hogy rendezzük a szobát, selejtezünk ami nem kell, pakoljunk ki a szekrényekből,hogy haladjunk és jövőheten már csak a baba ágyat kell betenni, stb...

Erre ő azt mondja, ha ezt tudja akkor inkább elment volna dolgozni....

Annyira megbántott, nem fogja fel h lassan alig bírok mozogni, feszekrakó ösztön nincs ezeknél az egysejtűeknél?????????

2012. júl. 7. 12:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A nőknél működik csak a fészekrakó ösztön, a férfiakat sokkal inkább foglalkoztatja h lesz e elég pénz, a munkája, stb. mint h ki van e festve már a babaszoba és ez így normális. Én férjem még csak nem is dolgozik hétvégén, de tudom h hétköznap annyira hajt, h visszafogom magam, bennem ugye buzog a pakolhatnék, úgyhogy egyedü csinálom, csak arra kérem meg h "légyszi emeld meg ezt a bőröndöt" told odébb az ágyat, vidd le a szemetet, vidd be a porszívót stb, plusz sokat segít a kisfiunkkal mert már van egy, így nekem jut időm mosni, teregetni, pihenni. Ha szombaton benyögném h na ma rendet teszünk akkor tuti h ő sem díjazná. Hagyd szerencsétlent értetek gülizik.
2012. júl. 9. 09:14
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, bár nem sokra mentem ezzel a sok "prűd" -leegysejtűzöd,-mereszted a segged- aranyered van- és különbenis mit akarsz- válasszal :-)))

Én sem ülök itthon,(persze lehet,hogy mindenki magából indul ki, aki otthon mereszti a seggét.. :-) )

és nem is arról van szó, hogy nem birok el egy kupac holmit,hogy arrébb tegyem!

Nem a páromat egysejtűztem le konkrétan, hanem arra akartam asszociálni, hogy a legtöbb pasinál ez a fészekrakási ösztön nem olyan erős mint a már várandós nőknél, akiknek a hormonjaik tombolnak, dehát ez van :-))

Elnézést ha valaki ezt sértésnek vette.

----"Miért bántjátok a kérdezőt? Mindenki ezen az egysejtűn van kiakadva. Igenis joga van szidni a saját párját ha szerinte az megbántotta... Én se örülnék ha egyedül kéne kiselejteznem a közös cuccainkat, mert mi lesz ha fél év múlva keres majd rajtam valamit amit én kidobtam???? Akkor meg nyilván a pasi nem arra gondol hogy "jajj de hülye voltam hogy nem segítettem"...----

Kedves válaszadó, ez a lényeg,köszönöm, rátapintottál ez volt a baja,hogy nem szeret selejtezni,és ha kidobok véletlen valami olyat,akkor leharapja a fejem! :-)

Minden jó,ha jó a vége, elolvasta ő is ezt, jókat derültünk rajta, és már a pakolással is kész lettünk nagyjából!

Üdv

2012. júl. 9. 13:46
 23/24 anonim ***** válasza:
hormon hiszti
2016. febr. 12. 02:52
 24/24 anonim válasza:
Mi lett veletek?
2020. jún. 8. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!