Mit tegyek? 40+5 hetesen még mindig csak 2111-a méhszáj. És semmi jósló és egyéb. Meg kell indítani? Sose fogok tágúlni?
Nyugi ha oda kerul a sor a dokid ugyis latja hogy mi van,biztos nezz eleg gyakran mostanaban.
Te irtal mar ma egyszer ugye?
:)) Igen,én vagyok a türelmetlenkedő kismami:))
Köszi a választ!
Szia! Én az első babámat,42 hétig hordtam. Semmi tágulás, semmi fájásom nem volt. Végülis császár lett a vége, pont időben. Majd lesz valahogy ne aggódj!!!!!!
2. babáját váró 35 hetes kismama.
Szia!
Bár én a 37. héten szültem, de úgy mentünk be a kórházba hogy épphogy csak szivárgott a magzatvíz, semmi fájás, alig 1 ujjnyira nyitott méhszáj. (Az orvosom 2 nappal előtte teljesen zárt méhszájat állapított meg.) Azt mondta a doki, hogy majd reggel megindítják a szülést, addig aludjak (persze haza már nem jöhettem). Én szót fogadtam, de aludni nem tudtam, mert olyan erős fájásaim lettek hogy csak na...(Ennek köszönhetően nagyon gyorsan tágultam.)
Az első fájás után kb 3 órával már a kezemben volt a bébim! :)
Szia!
Nekem betöltött 41 hetesen 3100-as volt a méhszáj. 1 hét múlva 3111-ig sikerült kitágulnom úgy, hogy naponta voltam magzatvíz vizsgálaton. Az orvos azt mondta, hogy ilyen értékekkel kb 15-20 órás víjúdás vár rám, amit a 2 héttel túlhordott kisfiam nem bírna ki. Így lett vajúdás nélküli császárom. Ja, és ráadásul faros volt babám.
Kitartást kívánok, bár tudom, hogy ilyenkor már nagyon nehéz türelmesen várni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!