Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Géndiagnosztikán volt valaki...

Géndiagnosztikán volt valaki a 18. heti genetikai UH-n?

Figyelt kérdés

Leírnátok, hogy zajlik? Hány percig van bent a kismama?

Mennyire részletesen néznek meg mindent? Adnak-e fotót?

2Dben végzik a vizsgálatot, vagy 4Dre is átváltanak?

Férjem ugye bejöhet?

2012. júl. 6. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Kb. 45- 50 percet voltunk bent. Nagyon rendes volt a doki, aki vizsgált. Folyamatosan magyarázott. Ha nem fordult be a baba úgy, ahogy kellett volna, akkor visszatért később arra a vizsgálatra. Előttem 1.5 órát volt bent egy pár, mert nehezen látta a doki a baba combcsontját meg a nemét. Szóval nem érdekelte az idő, nem sietett.

Férjem is bejött, neki is magyarázott a doki. :)

Adtak fotót és dvd-t is, benne volt az árban.

Átváltott nekünk 4dre is, mikor a szívét nézte.

Bementünk, adataimat lediktáltam, kérdezgette a doki, hogy vagyok, tünetek, milyen neműnek örülnénk... :)

Lefeküdtem és sima hasi UH- val megvizsgált. A férjem közvetlenül mellettem ült egy fotelben. szemben volt egy nagy képernyő, mindent tökéletesen láttam. Ja és az egész vizsgálat dvd anyagát megkaptam.

Ez idén volt, most 38 hetes vagyok, tehát relatív friss élmény.

2012. júl. 6. 16:28
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást, nagyon jól hangzik. :))

Jövő héten megyünk, már nagyon várom!!

Kislányod, vagy kisfiad lesz?

Hogy bírod nagy pocival ezt a meleget??

2012. júl. 6. 16:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Kislányom lesz, már nagyon várjuk, kezdek izgulni... :o)

Bent vagyok a házban egész nap, lehúzom a rolókat és így kibírható a meleg, csak a séták hiányoznak, meg, hogy néha kimozduljak.

Akkor gondolom még nem tudjátok, hogy nektek fiú lesz, vagy lány, ugye? Vagy már megmondták?

Hú, izgi szerintem a 18. heti. Nekünk nagyon jó élmény volt.

Élvezzétek ki még ezt a 22 hetet, annyira gyorsan elrepül. Szép babavárást kívánok!

2012. júl. 6. 17:33
 4/10 A kérdező kommentje:

Gratula :)

Mi is "kislányra várunk".

Az utolsó 2 UHn is törökülésben ült, a dokik kislányt jósolnak, mert zacsi és kukac sem volt, de nem látszódott tökéletesen. :)

Na remélem most :)

Persze a lényeg, hogy egészséges legyen, de fiúcskának is örülni fogunk!!

Neked is boldog babavárást!!

Könnyű-gyors szülést kívánok!!

Melyik kórházban fogsz szülni?

2012. júl. 6. 17:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Uzsokiban szülök, remélem minden oké lesz. Nagyon kedves volt mindenki, akárhányszor bent voltam.

Te hol szülsz?

ÉS mi volt a géndiagnosztikán????

2012. júl. 9. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja, azt hittem ma mentek, de látom, a héten...
2012. júl. 9. 11:24
 7/10 A kérdező kommentje:

Nagyon jól hangzik, hogy normálisak a kórházban, sokat jelent!! Nem mindegy, milyen légkörben kell eltölteni azt a pár napot...

Én a János kh-ba megyek, oda tartozom helyileg, így olyan magándokit kerestem, aki ott dolgozik, hozzá járok az elejétôl fogva.

Neked elsô baba?

Mikor érezted elôször a mozgását?

Neked voltak rosszullétek, kellemetlen élmények és kellemes dolgok voltak a terhességed alatt?

Nekem a legkellemesebb része, hogy nô a poci. Imádom!!! Órákig elnézegetném :))

Csak pénteken megyünk a Géndiagnisztikára, nagyonnagyon várom!!!!!

Majd írok, mi volt :)

2012. júl. 9. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is imádom a nagy pocakot, bár ez most már inkább teher kezd lenni, nem bírom ezt a meleget.

Az első babánkat várjuk, Lénát. :)

Március 14én éreztem először, hogy megrúgott, mert előtte 5 perccel elájultam. Leesett a vérnyomásom, pont az Árkádban a bankban, vicces volt. Utána úgy megrúgott, hogy azt hittem kiszakad az oldalam, gondolom neki sem esett jól...

Én nem az Uzsokiba tartozok, csak a dokim, de csak 25 perc a kórház, addig csak beérünk.

Persze, mindenképpen írd meg, mi volt. Akkor csal lánynevekben gondolkodtok? :)

2012. júl. 10. 10:23
 9/10 A kérdező kommentje:

Voltunk pénteken a Géndiagnosztikán, normálisak voltak, Bátorfy doki vizsgált, mindent töviről-hegyire, mindent magyarázott, szimpatikusak volt és az elvégzett vizsgálattal is elégedettek voltunk!

Minden rendben volt szerencsére az UHn, a doki szerint minden eredményünk tökéletes. :)

Ja és KISLÁNY!!...!!!! Azt mondta a doki, hogy ez 1000%, de ha nem jönne neki össze, átveszi :DD

Igen, csak kislány névben gondolkodtunk, nálunk Zsófi lakik a pociban.

Léna név nagyon tetszik, különleges név!

Te még egyben?

Egyre közelebb kerülsz a szüléshez, izgulsz??

Ha lesz kedved, mesélsz majd nekem az élményeidről?

Akár magánba is, ahogy jobb neked.

Könnyű és gyors szülést kívánok neked, remélem a kórházzal is teljes mértékben elégedett leszel!

Minden jót és egészséges kisbabát kívánok neked, neked gyors felépülést!!!

Vigyázz magatokra!!

2012. júl. 15. 10:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Jaj nagyon örülök, hogy minden rendben van! :)

És hogy kislány!!!! A Zsófi név is a listánkon volt, nagyon tetszik. Örülök, hogy rendesek voltak és segítőkészek.

Még 1 hetem van papír szerint, de már minden bajom van... :) Egyenlőre semmi jele, hogy ki akarna jönni a kisasszony. Semmi tünetem nincs. :( De örülök, hogy nincs az a kánikula, na azt nem bírtam volna sokáig!

Mindenképpen írok, hogy mi volt, lehet, hogy privátban, mert volt már, hogy törölte a moderátor máshol, amit írtam, ha nagyon eltértünk a témától.

Akkor nagy a boldogság Nálatok, gondolom. Tök jó. Vigyázzatok magatokra!

Üdv, Dóri

2012. júl. 16. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!