Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második babával mikor kezdett...

Második babával mikor kezdett el nőni a pocakotok?

Figyelt kérdés
Még csak épphogy + a tesztem de esküszöm picit mér nagyobbnak érzem a pocim és keményebbnek. 4+2
2012. júl. 6. 14:57
 1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg van képetek ugyanolyan idős pocakosan az elsővel és a másodikkal?
2012. júl. 6. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Képem ninxs, de az első gyereknél 16. hét körül, most a másodiknál meg már a 10-12. hét körül. 4 hetesen maximum fel lehetsz fújódva, ami természetes.
2012. júl. 6. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért érzed, mert puffadt. A méh még bőven a medencéden belül helyezkedik el. Nekem elsővel a 25. héten látszott, másodikkal kb. a 22 hét környékén, most a harmadikkal a 17. hétben. De akkor még csak inkább jóllakottnak tűnten.

Az első 3 hónapban inkább csak a puffadás látszik.

2012. júl. 6. 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindkettővel a 9. héten elég jól látszott kívülről. A másodiknál én már a 7. héten is láttam. Én vékony vagyok amúgy.
2012. júl. 6. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez puffadás.A 2. babával és a 3. babával is csak olyan 15-16 hetesen vált nyilvánvalóvá,hogy baba van a dologban.
2012. júl. 6. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia.nekem az elsővel már 9 hetesen látszott most 12 hetesen kb..
2012. júl. 6. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első babánál a 18-19. héten kezdték mások észrevenni, én már egy kicsit előbb.

A második babánál én már a 10. héten láttam, az ismerősök a 12. héten.

2012. júl. 6. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
szia. az elso babanal 5. honap korul volt nyilvanvalo hogy terhes vagyok, addig akinek nem mondtam eszre sem vette. most 6 hetes vagyok. 4. het korul puffadas volt, tenyleg azt hittem hogy mar latszik, de elmult, most megint lapos a hasam. en nagyon vekony vagyok, most 5 kiloval sovanyabb mint amennyivel elozoleg teherbe estem, kivancsi vagyok elobb fog e latszodni?
2012. júl. 8. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.