Második babátokkal mikor látszott már a pocakotok?
kb 1 hónaposan :D:D nem vicc. bár lehet csak sokat ettem már a terhesség miatt és az látszott :))) de férjem határozottan állította, h terhes vagyok én meg kinevettem:D
40+1 hetes kismama
Szia!
Én ma kezdtem meg a 9. hetet, ha jóllakok akkora pocakom van, mint az első terhességemnél 4 hósan. Első babánkat császárral szültem, 22 kg - t híztam, úgyhogy maradt egy kis felesleg a pocakomon, hiába értem el a terhesség előtti súlyomat, igaz nem diétáztam és nem is tornáztam. Szerintem úgy sikerült összevarrni a zsírszövetet, hogy abból sosem lesz már lapos has.
De azt olvastam, hogy a 2. terhességnél (általában) előbb domborodik a pocak. Hány hetes vagy?
Szia.
A párommal tegnap hasonlítottuk össze a mostani pocakomat,az első pocakos képeivel.Hát...16 hetes 2 napos terhes vagyok,és akkora a pocim,mint a kislányommal 6 hós terhesen.Durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!