Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Második babátokkal mikor...

Második babátokkal mikor látszott már a pocakotok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:

kb 1 hónaposan :D:D nem vicc. bár lehet csak sokat ettem már a terhesség miatt és az látszott :))) de férjem határozottan állította, h terhes vagyok én meg kinevettem:D

40+1 hetes kismama

2010. szept. 25. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma kezdtem meg a 9. hetet, ha jóllakok akkora pocakom van, mint az első terhességemnél 4 hósan. Első babánkat császárral szültem, 22 kg - t híztam, úgyhogy maradt egy kis felesleg a pocakomon, hiába értem el a terhesség előtti súlyomat, igaz nem diétáztam és nem is tornáztam. Szerintem úgy sikerült összevarrni a zsírszövetet, hogy abból sosem lesz már lapos has.

De azt olvastam, hogy a 2. terhességnél (általában) előbb domborodik a pocak. Hány hetes vagy?

2010. szept. 25. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
10. héten akkora volt mint első babával 4. hónapban.
2010. szept. 25. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
A 7. héten én már határozottan láttam a pocim, igaz rajtam is maradt, főleg a hasamon.
2010. szept. 25. 14:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem még korai, nem is azért kérdeztem, csak hallottam már én is olyat, hogy a második babánál hamarabb nő a pocak. Nekem az elsőnél nem volt nagy hasam, ahhoz képest, hogy 4 kilós baba lett. Most még csak a 6. hétben vagyok, aztán kíváncsi vagyok mikor fog látszani, már alig várom.
2010. szept. 25. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia.

A párommal tegnap hasonlítottuk össze a mostani pocakomat,az első pocakos képeivel.Hát...16 hetes 2 napos terhes vagyok,és akkora a pocim,mint a kislányommal 6 hós terhesen.Durva.

2010. szept. 25. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!