Szerintetek megfelelő a súlya?
Figyelt kérdés
A 30 hetes uh-on a babám 1400 gramm volt, most töltöttem a 36. hetet, ismét mentem uh-ra és akkor már a kétszeresére hízott, most 2800 gramm a becsült súlya. Kicsit soknak találom. Mostantól hetente hány grammot hízik a baba?2012. júl. 6. 14:25
1/3 anonim válasza:
32 hetesen 1800 gramm volt a lányom
36 hetesen 3000 gramm.
41. héten született 3330 grammal.
Babád súlya tök normális szerintem, és nem sok egyáltalán, és az sem meglepő ha megduplázta a súlyát a 30. hét óta!
2/3 anonim válasza:
Igen, megfelelő a súlya a babádnak.
Babámat 36 hetesen 2945 grammnak becsülték.
Sógornőm kislányát ekkor 2400 grammnak.
Mindketten a 40. héten szültünk, neki 2750 gramm lett a babája, nekem 3250 gramm.
Amúgy ez csak becsült súly. Végülis nekem szülés előtt azt mondták, hogy olyan 3800 gramm körül lehet, de aztán jó fél kilóval kevesebb lett.
3/3 anonim válasza:
Megfelelő súlya! Az enyémet 4D-s ultrahangon 1256-ra becsülték 27 hetesen és 4150-el született a végén! A 36. héttől súlyt nem mondott a doki csak hogy nagy baba lesz,olyan 4kg körüli..úgy is lett! :) Nekem amúgy a 36. héttől már nem sokat nőt az uh szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!