21 hónapos kislány 84cm és 11 kg megfelelő a súlya?
A kislányim 15 hósan 8400 gr és 80 cm. Gondolom nem leszünk 20 hósan sokkal nagyobbak nálatok. A gyerekorvos szerint vékony, de mi nem aggódunk 4 hetente kell súly mérésre mennünk.
2430-al született.
Így azt tudom mondani a kérdésedre szerintem pont jók vagytok.
Egy kicsit kevésnek tűnik de ha jól van a gyerek akkor semmi gond.Nekem 1 évesen voltak ekkorák a gyerekeim.
Mit mond az orvos?
A lányom 15 hónaposan 82 centi és 11 kiló. Így nekem kevésnek tűnik. De a barátnőm kislánya most lesz 18 hónapos, 9,5 kiló sincs még. Ő olyan kis vékonyka alkat volt mindig, nem valószínű, hogy hirtelen meghízik.
Szerintem ha megfelelő a gyarapodás mértéke, eszik rendesen, akkor nincs gond.
Szia!
Az én lányom 21 hós 11 kg 88cm.
3000g és 49 cm született.
Szerintem a súlya a kislánynak megfelelő, és cm -ben sincs gond.
Szia! Az én lányom 21 hónaposan 9750 gramm volt, és 2700 grammal született. Szerintem ha eszik rendesen, és nem fogy vissza a súlyából, akkor nem hinném, hogy nyugtalankodnod kellene.
Én mindig kérdem a védőnőnket, hogy nem baj, hogy ilyen kevés a súlya, de ő mindig megnyugtat, hogy nem egyformán híznak a gyerekek. Valamint nálunk a férjem is, én is "alacsonyak" vagyunk,nem vagyunk kövérek... szóval genetika is van a dologban!
Közben megnéztem a kiskönyvben a nagyobbik lányom 2 évesen volt 10,90gramm és 84 cm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!