38hetes UHN BPD:95mm, THQ:108mm, FL:70mm. Mekkora lehet a súlya, illetve megfelelő e ez a méret? Mennyit változik még 2hét alatt?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 18:03
1/6 anonim válasza:
Az én babám bpd-je ennyi idősen 96 mm volt, fl. 67 mm, rá 10 napra született meg, 3360 gr-mal és 46 cm-rel. Ma 6 napos kiscsaj.
3/6 anonim válasza:
nincs haskörfogat (AC) ?
néztem neked, de így nem mutatja a súlyt (2.vagyok)
van egy ilyen oldal is:
4/6 A kérdező kommentje:
az ÁEK.-ben csak ezeket mérik. első hozzászóló akkor lehet hogy nem is olyan kövér a baba? te mennyit hiztál? én kb 25kgt
2010. júl. 29. 20:11
5/6 anonim válasza:
Ne aggódj teljesen jó értékek!
Enyém ilyen volt 38 hetesen:
BPD:95 mm
Fejkörf.:350mm
Mellkas:108mm
Haskörf.:353mm
Fl:79mm
Becsült súlya: 3832 gr.
Születési súlya 4050 gr lett!
Boldog babavárást!
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Dehát nagyon nagy volt a baba. sima szülés volt? 158cm vagyok.kistermetű egyébként vékony csontozatú , csak most hiztam fel 75re. mi lesz velem, ha ilyen nagy lesz az enyém is?
2010. aug. 2. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!